Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

Όταν οι κλέφτες αφήνονται ελεύθεροι και οι Εθνικιστές φυλακίζονται


Από το ξημέρωμα της 28ης Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Χρυσή Αυγή γνωρίζει ένα από τα μεγαλύτερα κύματα πολιτικών διώξεών της από το ξεπουλημένο κράτος. Ο εξαθλιωμένος από τους κλέφτες δημοκράτες ελληνικός λαός υπήρξε θεατής μιας τεράστιας αντιεθνικιστικής εκστρατείας και δέκτης του πολέμου λάσπης που το σάπιο κατεστημένο εξαπολύει με κάθε του δύναμη.
Βιώσαμε όλοι τον.....
απίστευτο παραλογισμό του να προφυλακίζονται ο Αρχηγός του Κινήματος και δεκάδες συναγωνιστές, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή συνδεσή τους με εγκληματική ενέργεια, και με εξευτελιστικές για το καθεστώς δικαιολογίες. Δεκάδες οικογένειες Χρυσαυγιτών ήρθαν αντιμέτωπες με τις αντισυνταγματικές, άκρως παράτυπες και πρωτοφανείς για τα δικαστικά δεδομένα της μεταπολιτευτικής Ελλάδος δικαστικές διώξεις που υποκινούνται από σκοτεινά κέντρα πέρα από τον Ατλαντικό. Κάποιοι εντεταμένοι εισαγγελείς, σύζυγοι στελεχών αριστερών σχηματισμών ή κολλητοί και συνεργάτες στελεχών της δεξιάς, πολλοί πρόθυμοι πολιτικοί αντίπαλοι και δεκάδες καλά χρηματιζόμενοι δημοσιογραφίσκοι ήταν αρκετοί για να στηθεί όλο αυτό το όργιο εξώφθαλμης αδικίας, πολιτικής σπέκουλας και καταστολής των – ακόμα πολύ δυνατών – υγιών εθνικιστικών κυττάρων αυτού του λαού.
Αυτό που «ξέχασαν» όμως οι δουλικοί πολιτικάντηδες που κινούν τα νήματα μιας προσωρινής, εύθραυστης εξουσίας, ήταν να καταδιώξουν τους κλέφτες που αφαίρεσαν από αυτόν τον τόπο κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Να προφυλακίσουν τους ληστές ενός ολόκληρου κρατικού ταμείου που αφού αφαίμαξαν κάθε εθνικό πλούτο και κάθε κόπο μιας ζωής των λαϊκών στρωμάτων, έχουν καταφέρει να κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμη και σήμερα.
Τα οικονομικά σκάνδαλα σε αυτό το εξευτελισμένο κράτος εμπλέκουν πάντα, ανεξαιρέτως και ρητά δεκάδες ηχηρά πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη κυβερνήσεων γνωστά για...τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Αν λειτουργούσε έστω και στοιχειωδώς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τις χοντρές «μπίζνες», δηλαδή τα οικονομικά των διοικούντων των Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και των «εθνικών εργολάβων», τότε σαφέστατα οι φερόμενοι ως διώκτες μας θα έρχονταν στη θέση του διωκόμενου. Κανένας βαθειά χωμένος στη βρώμα πολιτικός του «συνταγματικού» τόξου - που συκοφαντεί τη Χρυσή Αυγή καθημερινά - δεν πρόκειται ποτέ να  υποκινήσει μια ανάλογη δίωξη για όλα αυτά τα επικίνδυνα πρόσωπα της ελληνικής πραγματικότητας που ζουν μόνο εις βάρος των υγιών οικονομικά τμημάτων της κοινωνίας. Τολμούν και ζητούν την εξόντωσή μας στελέχη κομμάτων όπως ο βόθρος που λέγεται ΠΑ.ΣΟ.Κ., στα οποία σύμφωνα με γνωστό δικαστικό ιστορικό έμπαιναν βαλίτσες με μαύρα χρήματα από τη Siemens, έχουν το θράσος και απαιτούν την πολιτική μας αποδυνάμωση αυτοί των οποίων τα στελέχη εμφανίστηκαν στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ και ακούστηκαν (αλλά θάφτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες) σε σωρεία σκανδάλων που ρήμαξαν τη χώρα.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος είναι παράνομα προφυλακισμένος με ανύπαρκτα στοιχεία και δικασμένος μόνο στα επαίσχυντα τηλεπαράθυρα. Αντιθέτως, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδιοκτήτης τηλεπαραθύρων που προβάλλουν μέχρι και φωτομοντάζ εναντίον μας και αμφισβητούμενης ηθικής και ψυχικής ισορροπίας γελοία ανθρωπάκια που μας τηλεδικάζουν, κυκλοφορεί ελεύθερος παρόλο που κατηγορείται για το γιγαντιαίο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου, την κλοπή δηλαδή κάποιων δις εκατομμυρίων ευρώ από κόπους ανυποψίαστων Ελλήνων. Μάλιστα η...άμεμπτη σύγχρονη Δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο με μια χρηματική εγγύηση που για τα δεδομένα των επιχειρήσεων του συγκεκριμένου αποτελεί αστείο ποσό.
Ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός προφυλακίστηκαν επίσης παράνομα με τις γνωστές θεατρικές διαδικασίες που έστησε το πουλημένο κράτος για να πλήξει και να τρομοκρατήσει τη Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως το ίδιο κράτος «ξέχασε» να προφυλακίσει το «golden boy» της Νέας Δημοκρατίας Άγγελο Φιλιππίδη, κατά την περίοδο διοίκησης από τον οποίο δόθηκαν «θαλασσοδάνεια» 300.000.000 ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Παρόλο μάλιστα που εψεύσθη πολλάκις στις «ελληνικές αρχές» για τη χώρα στην οποία βρίσκεται για «δουλειές», αυτή η αξιόπιστη προσωπικότητα δεν κρίθηκε ύποπτη φυγής από τη χώρα, όπως ο Αρχηγός και τα στελέχη του Κινήματός μας.
Ακόμη, ενώ τα σκουπίδια της συγκυβέρνησης απομάκρυναν τους συναγωνιστές Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο από τις οικογένειές τους και τα νεογέννητα μέλη αυτών, καθώς κρίθηκαν  προφυλακιστέοι για τα πολιτικά τους πιστεύω και τις ομιλίες τους στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, κρίθηκε μη προφυλακιστέος και άλλος πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Κλέων Παπαδόπουλος, με απλούς περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Και η λίστα με τις επονείδιστες «απονομές δικαιοσύνης» συνεχίζεται... Ακόμα δύο εμπλεκόμενοι στο μεγάλο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οι Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα κυκλοφορούν ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους.
Την ίδια ώρα που πολλοί νεαροί Χρυσαυγίτες βρίσκονται πίσω από τα κελιά της Τιμής, επειδή πίστεψαν σε μια Ιδέα, μακριά από τις οικογένειές τους, το κάθε λαμόγιο πέρασε ανέγγιχτο από την...κάθαρση των σφοδρών πολέμιών μας. Ο Παναγιώτης Ευσταθίου λοιπόν ομολόγησε μίζες τριών εκατομμυρίων ευρώ αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Ο συγκεκριμένος εμπλέκεται στα προγράμματα προμήθειας των υποβρυχίων και των αντιπυραυλικών συστημάτων ASRAD και απολογούμενος φέρεται να ομολόγησε πως έδωσε μίζες τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ από τα στοιχεία που έχει η ανάκριση φαίνεται να έχουν διακινηθεί από λογαριασμούς του περίπου δεκαοκτώ εκατομμύρια ευρώ (!). Κι όμως, από την...ανεξάρτητη δικαιοσύνη κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, παρά την ίδια του την ομολογία!
Αυτό λοιπόν είναι το αφαιμακτικό καθεστώς της ύστερης μεταπολίτευσης. Αυτό είναι το σύστημα που πολεμάμε εδώ και δεκαετίες να ξεριζώσουμε από τα σπλάχνα της εκφυλισμένης νεοελληνικής κοινωνίας. Αυτή είναι η αιτία που συνεχίζουμε ακριβώς όπως στην αρχή, παρά τις παγίδες που μας στήνουν, κάτι που ίσως κάποιοι «φιλήσυχοι πολίτες» δεν κατανοούν.
Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει σε αυτόν τον τόπο σύντομα.
 
Τῶν πρωτογέννητων καιρῶν ἡ πλάση μὲ τ᾿ ἀγρίμια
ξανάρχεται. Καλῶς νὰ ῾ρθῆ. Γκρεμίζω τὴν ἀσκήμια.
Κωστής Παλαμάς, Ο Γκρεμιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών