Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Εγκεφαλικό έπαθε ο Μπόμπολας... Χιλιάδες φυλλάδια απο τους Εθνικιστές σε όλα τα διόδια της Ελλάδος για να μάθει ο λαός την αλήθεια για τους μεγαλοεργολάβους...

Κλιμάκια Συναγωνιστών από τις Τοπικές της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προέβησαν την Μ. Παρασκευή σε μαζικές εξορμήσεις σε διάφορους σταθμούς διοδίων της Β. Ελλάδος, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της αντίστασης απέναντι στην απληστία των μεγαλοεργολάβων που με τις υπογραφές των βο(υ)λευτών και του υπουργού-υπαλλήλου τους (Χρυσοχοΐδη) λεηλατούν το εισόδημα του ελληνικού λαού.

Στην Θεσσαλονίκη, κλιμάκιο Συναγωνιστών με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή, Ματθαιόπουλο Αρτέμη, παρευρέθηκε στα διόδια Σοχού και για δύο περίπου ώρες διένειμε χιλιάδες έντυπα στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι, ενθουσιασμένοι, συνεχάρησαν την Χρυσή Αυγή για......
την αντοχή της να αντιμετωπίσει με τέτοια αξιοπρέπεια όλες τις παράνομες διώξεις από διεφθαρμένο καθεστώς και συνάμα να συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον αγώνα της για να καταρρεύσει μια ώρα αρχύτερα η χούντα των Σαμαροβενιζέλων.

Οι αντιδράσεις και ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι ενδεικτικός της «αξιοπιστίας» των νταβατζήδων των ΜΜΕ, που θέλουν τη Χρυσή Αυγή στο περιθώριο ή στα όρια του δημοσκοπικού «θανάτου», αφού σε όλες τις μετρήσεις οι υπάλληλοι των μνημονίων και τα χρεοκοπημένα αποκόμματα τους ξεπερνούν κατά πολύ σε «δημοφιλία» το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ή τους υποψηφίους του.

Σε Κομοτηνή (διόδια Ιάσμου) και Καβάλα (διόδια Μουσθένης) κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις αντίστοιχες Τοπικές και τους γύρω νομούς έδωσε το δυναμικό παρόν και για ένα δίωρο διένειμε έντυπα και εφημερίδες του Κινήματος στους διερχόμενους οδηγούς.

Κι εκεί η αποδοχή από τον κόσμο ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης και θερμή, αποδεικνύοντας ότι ο ερχόμενος Μάιος θα είναι εφιαλτικός για τους κυβερνώντες, που παρά τις προεκλογικές τους κοροϊδίες περί πλεονάσματος και κοινωνικών παροχών, θα αντιληφθούν το μέγεθος της αγανάκτησης των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται να συνεχίσει τον αγώνα της σε όλα τα μέτωπα, εναντίον της χούντας των Σαμαράδων, των νταβατζήδων των καναλιών, των μεγαλοεργολάβων και των υπαλλήλων των ξένων τοκογλύφων, που με τον τρόπο τους ο καθένας έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο έθνος σε αργό θάνατο.

Ιωάννινα
Μεικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής Ιωαννίνων και Άρτας μετέβησαν στα διόδια της Εγνατίας οδού στο ύψος Τύριας και μοίρασαν έντυπο υλικό στους διερχόμενους ταξιδιώτες.

Οι ομάδες έτυχαν μεγάλης αποδοχής,ευχών και ευμενών σχολίων από τους ταξιδιώτες οι οποίοι τάσσονται ανοιχτά πλέον υπέρ του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής Εφημερίδες και φυλλάδια εξαντλήθηκαν σε ελάχιστο χρόνο. Η Ήπειρος σύσσωμη στους δρόμους για την μεγάλη ανατροπή,η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Καλή Ανάσταση σε όλους τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους Έλληνες".

Υ.Γ. Η Εγνατία Οδός, παρ’ ότι κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου ως δημόσιο έργο, αναμένεται να πωληθεί σε ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, με τους 20 συνολικά σταθμούς διοδίων που θα κατασκευαστούν ως «προίκα» για να αισχροκερδούν με ακόμα έναν τρόπο οι γνωστοί μεγαλοεργολάβοι σε βάρος των Ελλήνων. Ζήτω η «ανάπτυξη»!


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά πολύ ωραίο το φυλάδιο απο ότι βλέπω (δυστυχώς δεν έτυχα να παραλάβω) πάντως σήμερα δεύτερη μέρα του Πάσχα ο Μπόμπολας είχε βγάλει κάτι ποταμίσιους ροφούς και δίνανε κάτι πανάκριβα φυλλάδια στα διόδια της Ελευσίνας.
    Χωρίς σημαίες, απλά απο ένα άτομο σε κάθε νησίδα έδιναν απο ένα φυλάδιο με ακριβό μελάνι και καλό χαρτί (ξέρω τι λέω) με φούλ γραφιστικό δημιουργικό και φούλ μπαρούφα μέσα, απο πλευράς νοήματος.
    Υποψιάζομαι ότι οι μηχανές στον πήγασο θα δουλέψανε φούλ το διήμερο της Πασχαλιάς για να τα τυπώσουν, η εντελώς φρέσκια μυρωδιά του ακριβού μελανιού πάντος αυτό έδειχνε! (Αφού δεν κόλαγε στα χέρια πάλι καλά).
    ΨΟΦΑΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών