Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Νέα χυδαία επίθεση του "κομιστή" για την αφίσα του Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας...


Νέα σφοδρή επίθεση από τον... “κομιστή του dvd” λόγω της προεκλογικής αφίσας της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα

Το Σύστημα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ βρίσκεται σε πανικό και αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές κινήσεις του. Δεν έχουν πλέον τίποτα να προσάψουν στο Εθνικιστικό Κίνημα - την ώρα που το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας πνίγεται στα σκάνδαλα - γι' αυτό και ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας. Με αφορμή την πρωτότυπη προεκλογική αφίσα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, διαβάζουμε στο "Πρώτο Θέμα" του κομιστή:
Κασιδιάρης: Προεκλογική καμπάνια με αφίσα-πρόκληση
«Χλευάζει» τη Δικαιοσύνη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων - Διαβάστε το «who is who» όσων των πλαισιώνουν
Με μια προκλητική αφίσα, που.......
τον δείχνει κρατούμενο με χειροπέδες να προσάγεται χαμογελαστός ενώπιον της Δικαιοσύνης, εγκαινιάζει την προεκλογική του καμπάνια για τον Δήμο Αθηναίων ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος στελέχωσε το ψηφοδέλτιό του με πρόσωπα που δεν κρύβουν τα φιλοναζιστικά τους αισθήματα. Στην αφίσα-πρόκληση προς τη Δικαιοσύνη, που τον άφησε προσωρινά ελεύθερο, παρά τις βαριές κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που του αποδόθηκαν, ο κ. Κασιδιάρης επιχειρεί να εμφανιστεί ως θύμα πολιτικής δίωξης και περιλαμβάνει ως κεντρικό σύνθημα την αγαπημένη ρήση των Χρυσαυγιτών, σύμφωνα με την οποία «μετά της νύχτας το πιο βαθύ σκοτάδι, πάντα μια χρυσή αυγή ανατέλλει». 
Όπως υποστηρίζει ο υπόδικος βουλευτής, η «Eλληνική Αυγή για την Αθήνα», όπως ονόμασε το συνδυασμό του, για να παραπέμπει στο υποκατάστατο μόρφωμα που έχει δημιουργηθεί για να κατέλθει στις εκλογές, στην περίπτωση που απαγορευτεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, «απαρτίζεται από πλειάδα προσωπικοτήτων», «ανθρώπους των γραμμάτων, γυναίκες που είναι ταυτοχρόνως μητέρες και λαμπρά επιστημονικά μυαλά» και νέα πρόσωπα «με καθαρά χέρια και διάθεση για προσφορά».  
Στην πραγματικότητα, όμως, οι λίγοι νέοι σε ηλικία που συμμετέχουν στο ακροδεξιό ψηφοδέλτιο, δύσκολα μπορούν να καλύψουν το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων πλαισιώνουν τον κ. Κασιδιάρη δεν είναι παρά σκληροπυρηνικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που υπήρξαν μάλιστα και υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές του 2012. Ανάμεσά τους βρίσκονται και πρόσωπα που ασπάζονται πλήρως τη φιλοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, που επιχειρεί να καλυφθεί με το μανδύα του εθνικισμού. Πρόκειται, όπως λένε οι γνωρίζοντες το «who is who» όσων συχνάζουν στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, για πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος με την υποψηφιότητά του προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να προλάβει τις εξελίξεις και το αίτημα της εισαγγελέως Καλλιόπης Νταγιάντα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας, με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά και την υπόθεση «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση», όπως έχει χαρακτηριστεί από τη Δικαιοσύνη η Χρυσή Αυγή. 

Την καλύτερη απάντηση στα παπαγαλάκια του μνημονίου δίνουν οι ίδιοι οι αναγνώστες τους. Η απόλυτη πλειοψηφία των σχολίων είναι φανατικά υπέρ της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ρεύμα που έχει σχηματιστεί στην ελληνική κοινωνία.
Ιδού κάποια ενδεικτικά:
- Μοιράζουν φαγητό...πρόκληση, μοιράζουν παιχνίδια... αδιανόητη πρόκληση, παιδομάζωμα, λένε αλήθειες στην βουλή, ανεπίτρεπτο βάρβαρη πρόκληση. Βγάζουν αφίσες και φυλλάδια χλευάζοντας το κατεστραμμένο σύστημα..πάλι πρόκληση. Επειδή δεν πάνε με τα νερά των κλεφτών είναι προκλητικοί. Καλά κάνουν. Και σε λίγο καιρό που θα μοιράζουν εγκεφαλικά...ε τότε σίγουρα θα είναι πρόκληση...
Τους έχει αφήσει χιλιόμετρα πίσω η χα στην επικοινωνιακή τακτική..δεν διστάζει ο κασιδιάρης να αυτοσαρκάζεται και συγχρόνως να σαρκάζει τις πολιτικές διώξεις εναντίον του κόμματος του και του ιδίου από την δικαιοσύνη του Μπαλτάκου ...χειροπέδες αλλά συγχρόνως εγκάρδιο και με αυτοπεποίθηση χαμόγελο, κουστούμι, ωραία εμφάνιση, το άδικο κράτος με κουκούλες διπλά να συμβολίζει την κρατική βία και πίσω ο Παναγιώταρος με καλοσυνάτο χαμόγελο παρά τις αντιξοότητες...ας φτιάχνουν οι άλλοι αφίσες με ψεύτικες υποσχέσεις και χαμογελά ...ο κασιδιάρης θέλει να δείξει, ότι η αλήθεια δεν λογαριάζει χειροπέδες και δεσμά

- Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά: 1. Η αφίσα είναι πανέξυπνη! Το μήνυμα ξεκάθαρο, η ΧΑ δεν είναι κομμάτι του συστήματος αλλά το μόνο κόμμα που έχει κυνηγηθεί από αυτό! Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή; 2. Ο Ηλίας θέλει και είναι ο μόνος που μπορεί να καθαρίσει τη χαβούζα της Αθήνας! Σίγουρα θα συναντήσει εμπόδια από τους καρεκλοκένταυρους αριστερούς προοδευτικούς και φυσικά τους τεμπελχανάδες αναρχικούς που κολλάνε ένσημα τρέχοντας σε στημένες πορείες αλλά τους έχει για πρωινό και το έχει αποδείξει! Οπότε, χαλαρά! 3. Απλά σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν εκλεγεί ένας από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Τζαμιά, gay bars και παρελάσεις με φρου φρου και αρώματα! Πειράζει δηλαδή που είμαστε αρσενικοί και προτιμάμε τα άρματα από τις ζαρτιέρες; Μη μασάς αγόρι μου, μπες μπροστά και άλλαξε τα όλα, μόνο πρόσεχε κι εσύ μην κάνεις κάνα λάθος με το γήπεδο της επίσημης ομάδας της πρωτεύουσας, αυτό μόνο στη Λεωφόρο, στην καρδιά της πόλης! Ούτε Ελαιώνας ούτε εμπορικά κέντρα ούτε τίποτα! Τέλος, περαστικά σε όσους έχουν λερώσει τις πάνες τους και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να βάλει τάξη στην Αθήνα!

- Το χαμόγελο του Ηλία λέει πολλά, τρέμετε κλεφτές και απατεώνες

- ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΑΦΟΒΑ. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ



4 σχόλια:

  1. Θα ξεπληρώσει την επιταγή με τα 5 εκατομύρια του καταζητούμενου θεμου.
    Θα γίνει ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ....................

    Προχώρα Κασιαδιάρη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουκλος ο λιακος ,αντιθετα με τον αμπλα-ουμπλα το θεμο ,αυτο το υποκειμενο -το αποβρασμα - η γλιτσα το σιχαμα ,και απορω πως του καθεται η γυναικα του δεν υπαρχει πιο τρομακτικο να σε π...ει ο ζονγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα εσύ πρέπει να είσαι γένους θυλυκού έ; χεχεχε...
      Τώρα για την ερώτηση σου για την γυναίκα του παχύδερμου, δεν είδες ο ζούγκλας που τον έβγαλε βούκινο;
      Στην Ελβετία την έχει.. αυτός εδώ με...αγοραίο μάλλον την βγάζει.

      Διαγραφή
  3. Μίλησε και ο Θέμος, ο κλασσικός επαγγελματίας εκ νεότητος αυνανιστής, μετά διατελέσας επαγγελματίας πασόκος της ΠΑΣΠ και αιώνιος φοιτητής των καφενείων του πανεπιστημίου, μετά ο εκδότης-χαφιεδοκομιστής των DVD και αλητοεκβιαστής της Τσέκου και μετά η τηλεπερσόνα της χυδαίας εκπομπής με τα γνωστά πορνοσεξόκωλα και με το επιτηδευμένο χαμόγελο του δήθεν αφελούς ηλιθίου που παρουσιάζεται και ως κριτής των "κακώς κειμένων" για τα πάντα..... Αυτός είναι το προσωποποιημένο χάλι - η κατάντια της σημερινής Ελλάδας -όχι μόνο της ελληνικής δημοσιογραφίας! Οσο υπάρχουν και ζουν ανεμπόδιστα ανάμεσά μας τέτοια "ελληνικά" νοθογεννήματα και πατριάρχες της διαπλοκής (και της.... αρπαχτής) δύσκολα ο τόπος θα πάει μπροστά, η Χρυσή Αυγή πρέπει να αρχίσει να ξεριζώνει τα νοθογεννήματα από αρχι(δο)αλήτες σαν το Θέμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών