Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Matrix24.gr: "Είναι τελεσίδικο. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις εκλογές και οι δικαστικές εξελίξεις θα μετατεθούν για μετά τον Ιούνιο"

Ο πρώην πρασινοφρουρός , σφοδρώς πολέμιος και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Φελνίκος, σε κύριο άρθρο του ομολογεί πώς η απόφαση του καθεστώτος, θέλει δε θέλει πια, για το πώς θα αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, θα παρθεί μετά τις εκλογές...

Ο κρατικοδίαιτος - όντας δημοσιογράφος της ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ/ΓΑΠ- αμετανότητος κομμουνιστής, αποκαλύπτει σε κύριο άρθρο του, ότι ο "χρόνος χάθηκε" και ότι όποια εξέλιξη, που σχετίζεται με την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής αλλά και το θέμα Μπαλτάκου, θα υπάρξει μετά τις εκλογές, παρά τις σφοδρές πιέσεις των Σιωνιστών.

Και αυτό γιατί το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι η λαϊκή κοινή γνώμη έχει αγανακτήσει από την προκλητική και άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής που αν συνεχιζόταν και μάλιστα πριν τις εκλογές θα έδινε μεγαλύτερη δυναμική στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Διαβάζουμε λοιπόν:
"Ειλημμένη, όπως όλα δείχνουν, είναι η απόφαση της κυβέρνησης να......
παραπέμψει για μετά τις εκλογές τις δύο εκρηκτικές κοινοβουλευτικές εκκρεμότητες, που εμμέσως ή αμέσως σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή.
Η συζήτηση για την άρση ασυλίας των προφυλακισμένων αλλά όχι μόνον μελών της Οργάνωσης για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, που περιλαμβάνεται σε μία ογκώδη δικογραφία κάποιων χιλιάδων σελίδων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί πιθανά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, αφού δηλαδή η Βουλή επιστρέψει από τη διακοπή για τις εκλογές του Μαΐου.
Στο κοινοβούλιο αντιμετωπίζουν με προσοχή μεν αλλά και εμφανή ενόχληση τις δημόσιες οχλήσεις της Δικαιοσύνης για επιτάχυνση των διαδικασιών, σημειώνοντας ότι αυτές οφείλονται σε... παρεξήγηση. Εξηγούν δε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί φοβήθηκαν ότι η Βουλή θα κλείσει κατευθείαν για.... καλοκαίρι και, συνεπώς, η άρση της ασυλίας θα πρέπει να περιμένει μέχρι τη νέα σύγκληση της Ολομέλειας τον Οκτώβριο. Ωστόσο, στο σχεδιασμό της κυβέρνησης είναι η Ολομέλεια να παραμείνει ανοικτή. Βέβαια, πίσω από αυτή την τυπική εξήγηση υπάρχει και ένα πολιτικό υπόβαθρο, το οποίο λέει ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί πριν τις κάλπες του Μαΐου η συζήτηση για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α καθώς θα έδινε την ευκαιρία στους χρυσαυγίτες να εμφανιστούν ως θύματα πολιτικής δίωξης.
Η αλήθεια είναι ότι, επίσης, θα δίνονταν η δυνατότητα στη Χρυσή Αυγή να επαναλάβει τα περί παρέμβασης της κυβέρνησης Σαμαρά στη Δικαιοσύνη και να επαναφέρει στην επικαιρότητα την υπόθεση Μπαλτάκου. Για τον ίδιο, άλλωστε, λόγο η διεξαγωγή της προ ημερησίας συζήτησης των πολιτικών αρχηγών που έχει ζητήσει, για το θέμα, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραπεμφθεί κι αυτή για το (μετεκλογικό) μέλλον."

Υ.Γ.
Ούτε μήνας δεν έμεινε....

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι εφικτή καμία νόμιμη διαδικασία με την οποία να απαγορευτεί η κάθοδος της ΧΑ στις ερχόμενες εκλογές. Ακόμα και άρση ασυλίας των βουλευτών της δεν βοηθάει σε τίποτα. Δεν συμφέρει την Σαμαροβενιζελική χούντα να θιχτεί περαιτέρω το θέμα της ΧΑ. Ήδη έχουν πάθει ζημιά από το ανεστραμμένο αποτέλεσμα των διώξεων που αλλιώς το περίμεναν και αλλιώς τους βγήκε. Μόνο ο Σιωνιστικός παράγων μέσω του Κ.Ι.Σ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο) επιμένει για περαιτέρω διώξεις. Αλλά αυτούς δεν τους νοιάζει γιατί οποιοσδήποτε λάθος πολιτικός χειρισμός δεν θα χρεωθεί σε αυτούς αλλά στην κυβέρνηση που αυτήν την στιγμή πατάει στην κόψη του ξυραφιού από άποψη κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Ειδικά όμως μετά τις ευρωεκλογές που η πανωλεθρία είναι δεδομένη και το γνωρίζουν καλά στο Μαξίμου, η συμπεριφορά των βουλευτών της ΝΔ θα είναι εκρηκτική. Ίσως τεθεί και θέμα αρχηγίας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε τον παράγοντα ''Μητσοτάκης'', την προδοσία του Σαμαρά απλώς την ''προσπέρασε'' δεν την ξέχασε όμως ποτέ. Ίσως και εντός του Ιουνίου οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.
    Υπάρχουν και κάποιοι μέσα στο επιτελείο του Σαμαρά που συμβουλεύουν:'' Εκλογές τώρα, όσο μπορούμε να περιορίσουμε την ζημιά μέχρι εδώ. Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος μας .Όσο μπορούμε να εκμεταλλευθούμε το πλεόνασμα τις αγορές και το κοινωνικό μέρισμα. Άλλα όπλα δεν υπάρχουν. Αν περάσει ο καιρός και ο κόσμος ξεχάσει αυτά τα τρία πράγματα και ξαναγυρίσει στη φτώχια του χαθήκαμε.


    Υπομονή ρε συναγωνιστές λίγες εβδομάδες έμειναν. Η πανωλεθρία τους είναι κοντά!

    ΕΛΛΑΣ- ΣΤΡΑΤΟΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών