Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

ΒΗΜΑ: "Το βίντεο είναι αληθινό... Αποκαλύφθηκαν τα πάντα.."

Σοκ και Δέος σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σταχυολογώντας όλα τα καθεστωτικά media φυσικά και επιλέξαμε το πλέον "συστημικό" για να δούμε ποιες ήταν οι αντιδράσεις.

Το ΒΗΜΑ μέσω της παραπολιτικής του στήλης "ΒΗΜΑτοδότης" αφηγείται τα εξής: «Τάκη, για πέρνα από το γραφείο μου να τα πούμε, γιατί έχεις πρόβλημα» του είπε ο κ. Σταμάτης στο τηλέφωνο, όπως γράφει σήμερα το δημοσίευμα και συνεχίζει με σπαρταριστές λεπτομέρειες από τους διαλόγους των δυο ανδρών: «Ρε Τάκη, τι.....
είναι όλα αυτά;» του είπε ο υπουργός. Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό, ότι πράγματι ειπώθηκαν όλα όσα ακούγονται σε αυτό ; «Με ζάλισαν οι χρυσαυγίτες. Εδώ και καιρό με κατηγορούσαν ότι εγώ τα μεθόδευσα όλα αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης, ότι εγώ βρισκόμουν πίσω από τις διώξεις και ήθελα να τους πω ότι δεν είχα ιδέα...».
Τι άλλο πρέπει να ειπωθεί, να ομολογηθεί και να γραφτεί για να πέσει η κυβέρνηση της ξεφτύλας. Η κυβέρνηση της χούντας Σαμαρά που διώκει πολιτικά ένα κόμμα και τους ψηφοφόρους του και κατευθύνει κάθε "ανεξάρτητη" - αυτόνομη εξουσία:

1 σχόλιο:

  1. Εγώ πάντως άμα με ζαλίζει κάποιος να πω κάτι που δεν θέλω, συνήθως με ένα απλό και κατανοητό "άει σιχτίρ" το κλείνω το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών