Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ η ξεφτυλισμένη κυβέρνηση της ψοφοδεξίας και να πάμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ.. - ΒΙΝΤΕΟ



Να παραιτηθεί άμεσα ο πρωθυπουργός της χούντας!

Με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αποδεδειγμένη με αδιάσειστα ντοκουμέντα στον Ελληνικό Λαό, ο πρώτος μεταξύ των δοσίλογων της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, οφείλει να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές.
Ύστερα από την σαφή απόδειξη ότι χρησιμοποίησε κύκλους επιόρκων, προκειμένου να αναστήσει το πολιτικά «νεκρό» κόμμα του και κατέστησε την εισαγγελία του Αρείου Πάγου προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αφεθούν ελεύθεροι οι παρανόμως και αντισυνταγματικώς προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας και να .....
οδηγηθούμε σε ελεύθερες εκλογές, χωρίς την παρέμβαση παραδικαστικών κυκλωμάτων και συναφών κύκλων προσκείμενων στην εν Ελλάδι κλεπτοκρατία.
Η κυβέρνηση βίασε όλους τους θεσμούς που διέπουν την λειτουργία του Κράτους και του Πολιτεύματος, συνεπώς δεν έχει καμία άλλη επιλογή από την παραίτηση. Δεν αρκεί η παραίτηση του Δένδια ή του Αθανασίου πλέον, αυτά θα ήταν αρκετά σε πρότερα στάδια της πολιτικής δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής ή όταν γινόντουσαν ρεζίλι από τους τρομοκράτες που άφηναν ελεύθερους.
Τώρα πλέον απαιτείται η άμεση προσφυγή σε εθνικές εκλογές, προκειμένου να επουλώσει η Δημοκρατία τα τραύματα της από την χουντική διακυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά.
Διαβάστε επίσης: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής 
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:  Η ομολογία του Γ.Γ. της κυβέρνησης ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών