Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ για την Κυβέρνηση η ομολογία Μπλατάκου στον Χατζηνικολάου..."Οι διώξεις είναι πολιτικές και για την υφαρπαγή ψήφων από τη Χρυσή Αυγή"

Δείτε το βίντεο...

5 σχόλια:

  1. Αρες μαρες κουκουνάρες.
    Βρε κακομοίρη συνεχιζεις να λες αρλουμπες!!!!!!
    Δεν κλεινεις την στομάρα σου και να αφήσεις τα αδικαιολόγητα?
    Το θέμα μας ομως δεν ειναι αν μιλαγες με τους χρυσαυγίτες,το θεμα μας ειναι οι αποκαλύψεις περί παρέμβασης της κυβέρνησης στην δικαιοσύνη.
    Αυτό ειναι το μειζον.
    Πως να νοιώσουμε οτι προστατευομαστε και οτι έχουμε δικαιοσύνη!!!!!!!!!!!!!
    Ακόμα και ο υπουργός δικαιοσύνης δεν επρεπε να ειναι απο τους κολπους της
    Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο παλιάνθρωπος,με οποιον μιλάει αναλογα το επιπεδο του,πεφτει και αυτος.Ντροπή σου βρε κακομοίρη.Ακόμα και γι αυτο που λες.
    Δεν σέβεσαι τον οποιονδήποτε άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βρε ζωον μπαλτακο εκανες αυτά που έκανες για να τους ψαρεψεις και συγχρόνως να βρίζεις την κυβερνηση,είσαι ενα ζωον,ενας βλακας,
    Σου είπαν ομως απο την κυβέρνηση να δικαιολογίσεις τα αδικαιολόγητα,και γίνεται ακομα χειροτερο,γιατι βλεπουμε ,τι ανθρωπους έχουμε αντ΄ ημών να μας εκφράζουν.
    ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ, ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΟΗΤΕ, ΧΑΜΕΝΕ ΧΑΜΕΝΕ ΧΑΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη τον ψάρευε ο Μπαλτάκος, ο Μπαλτάκος υποψιάζομαι προσπαθούσε να προσεγγίσει τον Λιάκο μέσα στο γενικό κλίμα εξαγοράς συνειδήσεων με το σκεπτικό μάλλον να τον τραβήξει σε καμιά ΝΔ. Έτσι και αλλιώς έχουν γλυκαθεί απο τις εξαγορές Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη και τα λοιπά (για να μη πούμε για τις ανεξαρτητοποιήσεις).
      Ο Λιάκος, τίμιος όπως είναι, έπαιξε έξυπνα το παιχνίδι και τον παγίδευσε, για αυτό τώρα ο Μπαλτάκος δεν τολμάει να πεί τον πραγματικό λόγο της συζήτησης και άν το ήξερε ο γκαβός ο Σαμαράς, φυσικά και το ήξερε, μπορεί να μην ήξερε τι μαλακίες έλεγε ο Μπαλτάκος, αλλά εφ' όσον τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του, το ήξερε και μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα ότι εκτελούσε τις εντολές του.
      Μπράβο στον τεράστιο Ηλία Κασιδιάρη, αυτό έχω να πώ!

      Διαγραφή
  4. @Filopatria Όπως ίσως πρόσεξες από το βίντεο Μπαλτάκου λείπουν κάποια αποσπάσματα. Το υπεργαμάτο θα είναι σε αυτά τα αποσπάσματα που δεν έχουν βγει ακόμα στη φόρα (ή σε κάποια άλλη συζήτηση) να προτείνει "με εντολή Σαμαρά" στο Λιάκο δωροδοκία η οτιδήποτε άλλο (π.χ. να προξενήσει ο Ηλίας διάσπαση στη ΧΑ, η οτιδήποτε) για να μην τον βάλει ο Σαμαράς φυλακή. Τώρα πληρώνονται όλα, η νουδούλα έσκαβε το λάκκο της ΧΑ και θα πέσει η ίδια μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών