Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

"Χρυσαυγίτες στους δρόμους περνάνε"... Γέμισε η Αθήνα για άλλη μια φορά με εκατοντάδες Εθνικιστές που μοίρασαν έντυπο υλικό στους πολίτες των Αθηνών- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση από την Ελληνική Αυγή στις γειτονιές της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ
Με αφετηρία τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αθηνών δεκάδες Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν πολύωρη ενημερωτική δράση στον Κολωνό όπου......
μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες και φυλλάδια της Ελληνικής Αυγής.

Παρόντες στην εξόρμηση ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βουλδής.

Η υποδοχή των υποψηφίων από τους δημότες της Αθήνας ήταν κάτι παραπάνω από απλά θερμή. Οι συναγωνιστές δεν προλάβαιναν να σφίγγουν χέρια υπερενθουσιασμένων Αθηναίων και να ακούνε ευχές περί νίκης.

Η Χρυσή Αυγή έχει πετύχει μία περίλαμπρη Νίκη αφού έχει καταφέρει να εξυψώσει το Πατριωτικό Αίσθημα των συμπατριωτών μας και να κατέχει πλέον ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων.

Η Ελληνική Αυγή, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει με αξιώσεις τους μεγάλους δήμους της χώρας. Μία πολιτική επανάσταση που ξεκίνησε από τον Δήμο Αθηναίων το 2010 με την εκλογή του Αρχηγού μας Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου.

Αυτή η μεγάλη εθνική προσπάθεια συνεχίζεται με τελικό προορισμό την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα δεσμά των ξένων και εγχώριων δυναστών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών