Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

erotisiarxigou1)__article

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα “Εμπρός”

Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος είδε το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, στο οποίο ένας κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας περιγράφει μία πολιτική σκευωρία, ένα έγκλημα. Όμως, το ζητούμενον στο «σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας» δεν είναι το ΕΓΚΛΗΜΑ, το οποίο περιγράφεται, αλλά το κατά πόσον ήταν νόμιμος ή όχι ο τρόπος με τον οποίον αποκαλύφθηκε το έγκλημα.
Η όλη ιστορία λαμβάνει την μορφή ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ από την στιγμή, κατά την οποίαν οι καταγγελλόμενοι ως πρωταγωνιστές της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ όχι μόνον δεν.....
απαιτούν, σαν «αθώοι», που δηλώνουν ότι είναι, όχι μόνον δεν απαιτούν την ΕΡΕΥΝΑ, αλλά αντίθετα παίρνουν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για το θάψιμο, την συγκάλυψη της όλης ιστορίας.
Πρόθυμοι συνεργάτες των φερομένων ως πρωταγωνιστών της πολιτικής σκευωρίας τα κανάλια και οι φυλλάδες, οι οποίες αποδέχονται στο σύνολό τους, εις ό,τι αφορά τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ακόμη και την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
Η κυβέρνηση από την πλευρά της, μη κρατώντας καν τα προσχήματα αρνείται ΔΙΑΛΟΓΟ στην Βουλή, κρύβεται πανικόβλητη, απειλεί με φυλακίσεις όσους προβούν σε αποκαλύψεις και μεταθέτει για μετά την Λαμπρή, μετά από… 20 ολόκληρες ημέρες (!), την συζήτηση στην Βουλή για το μεγάλο σκάνδαλο.
Ποιοι, όμως, δεν θέλουν το φως, ποιοι δεν θέλουν την έρευνα, ποιοι με μέσα δικτατορικά και με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ θέλουν την σιωπή, επιχειρούν το «κουκούλωμα»; Ποιοι άλλοι από τους ΕΝΟΧΟΥΣ!
Όμως, ό,τι και να κάνουν μία πρώτη εικόνα της αλήθειας έσπασε το μαύρο σκοτάδι της πολιτικής σκευωρίας. Η Αλήθεια έρχεται και μαζί με αυτήν το τέλος της τυραννίας.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών