Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

Νέα δημόσια ομολογία του "δικτάτορα" Σαμαρά: "Εγώ έβαλα τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή..."



Το έδαφος κάτω από τα πόδια του έχει χάσει ο  - όχι για πολύ ακόμα πρωθυπουργός - Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετά την δημόσια ομολογία Μπαλτάκου δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα προσχήματα.
Από τότε που ξεκίνησε η πολιτική δίωξη με την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι σκευωροί διατείνονταν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή με το θέμα και πως όλα τα κάνει μόνη της η... ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Παρόλο που όλον αυτόν το καιρό η Χρυσή Αυγή έδινε στοιχεία για το πως στήθηκε η σκευωρία και τις παρεμβάσεις των Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου, το Μαξίμου μέσα από τα παπαγαλάκια του διέρρεε την επικοινωνιακή γραμμή πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή στην δίωξη και πως δεν υπάρχουν πολιτικά κίνητρα. Μετά την δημοσιοποίηση όμως της ομολογίας Μπαλτάκου οι.....
σκευωροί έχουν χάσει παντελώς την ψυχραιμία τους, καθώς αντιλαμβάνονται πως η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας και της Δικαιοσύνης για αυτούς κοντοζυγώνει.
Σε χθεσινό του άρθρο στην εφημερίδα "Καθημερινή" ο Αντώνης Σαμαράς θέλοντας να κατονομάσει τα "επιτεύγματα" της κυβέρνησής τους, ανερυθρίαστα ομολογεί τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, όπως έκανε και πριν μια βδομάδα ο Μιχελάκης.

Ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ γράφει χαρακτηριστικά: "Και εμείς στείλαμε την εγκληματική οργάνωση στη Δικαιοσύνη. Κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα...".
Με άλλα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς υπερηφανεύεται για την μηχανορραφία της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας στην ιστορία της Ελλάδας. Και ακόμα η "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη δεν έχει σχηματίσει δικογραφία κατά των σκευωρών που ομολογούν αδιάντροπα τις παράνομες πράξεις τους.
Ό,τι και να κάνουν όμως ο Μάιος έρχεται και ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς στα κεφάλια των επιόρκων!


πηγή

2 σχόλια:

  1. Και σκέπτεται ο πάνσοφος Ελληνικός Λαός:

    "Εσύ την έβαλες; Τώρα κάτσε και θα σε γ@...σω!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σειρά σου κερατά καλαματιανέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών