Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

«Ανεξάρτητη δικαιοσύνη»: Όποιος βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα!


«Ανεξάρτητη δικαιοσύνη»: Όποιος βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα!

Γράφει ο Αντίοχος

Η «τυφλή» και οπωσδήποτε «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του αμερικανοσιωνιστικού προτεκτοράτου Σαμαριστάν, μίλησε! Και τι είπε; Ότι οποιοσδήποτε βρίζει την Χρυσή Αυγή δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα, άρα μπορεί να το κάνει όποτε και όπου θέλει, χωρίς να φοβάται ότι μπορεί να έχει νομικές συνέπειες. Ιδού η είδηση που μεταφέρει (με έκδηλο ενθουσιασμό…) ο «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος»:
«Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά η Χρυσή Αυγή υπέβαλε πριν από λίγους μήνες μήνυση στον......
δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη επειδή τους αποκάλεσε όλους συλλήβδην «φασίστες και αλήτες». Ίσως να διερωτάσθε τι απέγινε με αυτή τη μήνυση. Σας πληροφορώ ότι μπήκε κατευθείαν στο αρχείο ως… αβάσιμη«Έπειτα από αυτό έχω την ευκαιρία να τους βρίζω όποτε θέλω. Είναι εκβιαστές και αλήτες. Εγώ από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν ζήτησα να τους κλείσουν όλους μέσα» είπε ο κ. Μπουτάρης».
Μετά, λοιπόν, από το Σύνταγμα, κουρελιάζονται και οι νόμοι του «κράτους»! Και μάλιστα, απ’ αυτούς που έχουν ταχθεί να τους εφαρμόζουν… Οι οποίοι, με την παραπάνω απόφασή τους, δημιουργούν πλέον δεδικασμένο… Αυτή είναι η «δημοκρατία» του Σαμαρά! Κι αυτή είναι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» την εποχή του Σαμαρά!
(ΥΓ): Όμως, ότι κι αν κάνουν, έρχεται ο Μάιος…
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Kαι ο λαός έχει πλέον αποφασίσει ότι όποιος βρίζει την.... "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη των κουτζαμανοκλαπαβουρλιώτηδων ΔΕΝ διαπράττει κανένα απολύτως αδίκημα, διότι αυτοί είναι που έχουν κουρελιάσει κάθε έννοια αισθήματος δικαίου και σεβασμού του Συντάγματος που προβλέπει την ελεύθερη λειτουργία ΟΛΩΝ των κομμάτων στη χώρα, και συνεπώς και της ΧΑ. Το δικαστικό πραξικόπημα των κουτζαμανοκλαπαβουρλιώτηδων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών