Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

bvmiwmhcrq4fda2dc36808c
Είναι γενικά παραδεκτό, ότι ένα από τα κύρια στηρίγματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας είναι οι εταίρες δημοσκοπήσεων με τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις τους. Οι οποίες, παρά τη γενικευμένη κατακραυγή, εμφανίζουν τον φον Αντωνάκη να… αντέχει, τον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένει στάσιμος, την Χρυσή Αυγή σε… μονοψήφια ποσοστά, το «ποτάμι» του υπαλλήλου του Μπόμπολα… τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά, το ετοιμοθάνατο ΚΚΕ… ενισχυμένο και την μεταμφίεση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ να επιβιώνει εκλογικά. Τα «αποτελέσματα» αυτά δίνουν το δικαίωμα στους παπαγάλους του φον Αντωνάκη να γράφουν τα εξής περί του misterTsipra: 
«Η δημοσκόπηση της GPO που έγινε εν μέσω της «βόμβας Μπαλτάκου» αλλά και.....
όλες οι προηγούμενες, επιβεβαιώνουν αυτό που λένε εχθροί και φίλοι του Αλέξη. Ότι το παιδί δεν τραβάει. Μέχρι πρόεδρος του 15μελούς και μια χαρά ήταν. Άντε και μέχρι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τις ευχές και τις κατάρες του Αλαβάνου.
Η ελπίδα της ευρωπαϊκής αριστεράς, ο νέος πολιτικός που θα φέρει στην Ελλάδα την ανανέωση και θα δώσει το μήνυμα της ανατροπής στη Γηραιά Ήπειρο, έμεινε από… καύσιμα. Διότι πώς αλλιώς να αναλυθούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που γίνονται αφού ψηφίστηκε ένα «δύσκολο» νομοσχέδιο, αφού ο Μπαλτάκος έκανε ότι ήταν δυνατόν για να βάλει φωτιά στη ΝΔ κι αφού ο Σαμαράς βάλλεται από όλους τους εντός της Ελλάδας; Υπό κανονικές συνθήκες, και χωρίς τον Τσίπρα στην αρχηγία, αλλά με κάποιον άλλον πιο έξυπνο, πιο ντόμπρο και πιο άξιο πολιτικό επικεφαλής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει 6-7 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές και άνετη επικράτηση στις εθνικές εκλογές».
Πως αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ιδού το δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του σχετικά με την πολύ πρόσφατη «δημοσκόπηση» της GPO:
«Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές
Η έρευνα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.
Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,2%. Ακολουθεί η ΝΔ με 19,5%, το Ποτάμι με 8,8%, η Χρυσή Αυγή με 7%, το ΚΚΕ με 6,7%, η Ελιά με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,1%, η ΔΗΜΑΡ με 2,8% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5 ενώ οι αναποφάσιστοι αποτελούν το 13,9% των ερωτώμενων.
Στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές προηγείται η ΝΔ με 22,1 έναντι 21,2 του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το Ποτάμι με 8,5%, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή με 6,8%, η Ελιά-ΠΑΣΟΚ με 5,8, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,3% και η ΔΗΜΑΡ ΜΕ 3%. Στο 13,6% όσοι δηλώνουν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα».
Παρατηρούμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται τις μαϊμουδιές των εταίρων δημοσκοπήσεων και… καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια επειδή τους δείχνουν πρώτους στις ευρωεκλογές με 0,7%!!!
Γιατί άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητεί τις ψευτο-δημοσκοπήσεις, ενώ βλάπτεται απ’ αυτές; Διότι δεν εξυπηρετούν μόνο το καταρρέων κόμμα-πτώμα του φον Αντωνάκη και των συνοδοιπόρων του (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ), αλλά τα γενικότερα συμφέροντα του συστήματος τη δεδομένη στιγμή. Επειδή, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια από τις συνιστώσες αυτού του σάπιου συστήματος, δεν μπορεί παρά να αποδέχεται ακόμα και τις μαϊμουδιές του, εφόσον γίνονται για το γενικότερο καλό όλων, κι ας του κρύβουν ψήφους! Αλλά έρχεται ο Μάιος και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του…
ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών