Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!

ΕΥΠΠ 
Το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Με εντολή Σαμαρά και με την έγκριση των αρχών κατοχής και των διεθνών τοκογλύφων, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 3% αλωνίζει στην κυριολεξία. Κάθε μέρα έρχεται κι από μια απόδειξη της Νέας Πασοκοκρατίας, στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα ο φον Αντωνάκης.
Επίσης, κάθε μέρα έρχεται κι από μια απόδειξη των σφόδρα αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων του κλεφτο-πασοκικού υπερκράτους και παρακράτους, κατά της Χρυσής Αυγής.  Ιδού πως απέκλειε το πασοκικό υπερκράτος τους αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, από την ΕΥΠ, σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα»:
«Πληροφορούμαι λοιπόν ότι....
προ μερικών μηνών είχε συναντηθεί με «προοδευτικό» στέλεχος της ΕΥΠ που του είχε ζητήσει «αν γίνεται να ληφθούν μέτρα ώστε να μην μπαίνουν στις μυστικές υπηρεσίες ούτε αστυνομικοί αλλά ούτε και πολιτικοί υπάλληλοι που μπορεί να έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή».
Ο κ. Μπαλτάκος φάνηκε να το δέχεται και εν συνεχεία μίλησε για «πολύ σημαντική και ορθή πρόταση» διαβεβαιώνοντας τον συνομιλητή του πως «θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε ακροδεξιός να μην περάσει το κατώφλι της ΕΥΠ». Ναι, έτσι ακριβώς το είπε…».
Βάσει ποιού νόμου γινόταν ο αποκλεισμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής; Βάσει του ανόμου συστήματος κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που ζει και βασιλεύει…) και της απόλυτα υποταγμένης σ’ αυτό ψοφοδεξιάς νουδούλας του γερμανόδουλου φον!

1 σχόλιο:

  1. Είδα αυτό το σχόλιο στον Χίο στο Μακελειό και μου φαίνεται ότι είναι ενδιαφέρον να ξεβρακωθεί όπως πρέπει ο Τσίπρας.

    "Τον Τσίπρα τον απασχολεί μόνο αν μιλάει κανένας βουλευτής με την ΧΑ, τίποτε άλλο, δεν τον απασχολεί η χειραγώγηση της δικαιοσύνης, ούτε οι παράνομες συλλήψεις, γιατί άραγε;
    Μήπως γιατί έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι σαν καλό παιδί του συστήματος δεν κινδυνεύει;

    Έτσι εξηγείται πως οι αριστεροί πήρανε επ’ όμου την ανάγκη για εκτροχιασμό της κουβέντας γύρω απο τα λεγόμενα του video, είναι η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να μεταφέρει την κουβέντα αλλού!

    Περιμένω με αγωνία τον πρώτο αριστερό που θα μπεί και θα μας πεί πάλι για μια φορά ακόμα πόσο μα πόσο συστημική είναι η ΧΑ."


    Βλέπουμε αυτές τις μέρες δηλαδή μια μαζική επίθεση των αριστερών προς αποπροσανατολισμού της συζήτησης ώστε σαν καπάκι χύτρας να χαλαρώσουν την πίεση στην κυβέρνηση και να στρέψουν όσο μπορούν την κουβέντα αλλού.
    Πετάνε την μπάλα στην κερκίδα και μουγκανάνε ότι τάχα μου η ΧΑ είναι συστημική αφού μίλαγε με τον Μπαλτάκο κάποιος βουλευτής της, εντέχνως κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό γινόταν και με βουλευτές του δικού τους κόμματος.
    Νομίζω ότι η ΧΑ πρέπει να πιάσει αυτή την ευκαιρία και να ξεβρακώσει τα Τσυριζόνια αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάνουν ότι μπορούν για να μετριάσουν την ζημιά του καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών