Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 14%! Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!

1898037_274036629418541_316822325_n
Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό.
Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα. Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου (που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει. Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν.
Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο....
κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ.
Συνεργάτες του Α. Σαμαρά που έχουν λάβει στα χέρια τους τις  κρυφές  δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να συνέλθουν από την κατρακύλα των ποσοστών.
Και πως να συνέλθουν αφού τους δίνουν από 12-14% . Πιο συγκεκριμένα στο λεκανοπέδιο κυμαίνονται από 10-12% και στην επαρχία από 14-16% το πολύ.
Αυτό σημαίνει πως θα δυσκολευτούν να αγγίξουν το 14%. Έχει να πέσει το κλάμα της αρκούδας. Αντωνάκη μάζεψτα από τώρα και φύγε!

Πηγή: Μακελειό

2 σχόλια:

  1. Μαλιστάνθρωπος, οσφυοκάμπτης και τακουνοκρούστης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που μας τέλειωσαν από τα παπαγαλάκια οι "ενστάσεις" κατά τις Χρυσής Αυγής στον Αρειο Πάγο (όπου όπως αποδείχθηκε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ) ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ.. να βγούνε στη φόρα και τα προεκλογικά μας βιντεάκια (αφού ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ)... Να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τον αγώνα μας με κάθε τρόπο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΙΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!! Να τα προωθούμε ΠΑΝΤΟΥ.. Για να είναι ο κόσμος ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΣ πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για αυτό τον ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών