Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Σεισμός στην Σπάρτη: Δυναμική πρώτου κόμματος στην συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής” στην Λακωνία - Φωτορεπορτάζ


Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκε η εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο" στην Σπάρτη. Βούλιαξαν πραγματικά η αίθουσες του Sparta Inn από φίλους και ψηφοφόρους της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο». Παρόντες ήταν ο Ηλίας...
Κασιδιάρης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτριος Δολτσινιάδης.



Ο γνωστός στους Λάκωνες, δημοσιογράφος κι εκδότης, Γιώργος Δημακόγιαννης με μανιάτικη μαχητικότητα, λακωνικά και καίρια περιέγραψε το πολιτικό καθεστώς μέσα στο οποίο καλούνται οι πολίτες να αναδείξουν τις τοπικές και Περιφερειακές «κυβερνήσεις» τους.



Αναφέρθηκε στη δίωξη της Χρυσής Αυγής από ένα πολιτικό σύστημα που έφερε τη χώρα, το Έθνος και την κοινωνία στον πάτο. Περιέγραψε την κατάσταση σε μια Λακωνία όπου έργα – φαντάσματα κι έργα αμαρτωλά προκαλούν τον κοινό νου. Επεσήμανε την ανάγκη για την πολιτιστική ανάσταση, την τουριστική ανάπτυξη και την αγροτική πρωτοπορία της Λακωνίας.



Ζήτησε σε όλους να δώσουν το παρόν και αγώνα για να αποδοθεί στην Ελληνική Αυγή η δύναμη, και το εκλογικό που της αναλογεί και το οποίο μπορεί να είναι καταλυτικό και ανατρεπτικό. Είπε χαρακτηριστικά: «όποιος ψηφίζει Τατούλη, παίρνει δώρο πακέτο τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, στην πλάτη του»…



Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δολτσινιάδης και ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ανακοίνωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα μετάσχει κανονικά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. 



Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δημήτρης Κουκούτσης βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ορφανάκος Γιώργος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας και γραμματέας Τ.Ο. Λακωνίας, Ηλίας Γλεντζές Στρατηγός – θρύλος της Κύπρου, Γιώργος Λουκάκος πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας, εκπρόσωποι του σκοπευτικού συλλόγου Λακωνίας και της ένωσης πολυτέκνων.

Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για τη Λακωνία έχει ως εξής:

Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Δολτσινιάδης Δημήτριος – (Ιατρός-θωρακοχειρούργος)

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Δημακόγιαννης Γεώργιος (εκδότης, δημοσιογράφος, τρίτεκνος)

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λακωνίας
Αγγελόπουλος Δαμιανός
Αϊβαλιώτης Δημήτριος
Βέργαδος Χρήστος
Γκιόκας Μαρίνος
Κοκκόλη Αικατερίνη
Μαυροειδόγγονας Πιέρρος
Μπακογιάννη Βασιλική
Ξιφαρά Κυριακή
Ορφανάκος Γεώργιος
Παναγάκου Παναγιώτα
Σπυριδάκος Αντώνιος
Τσιμπίδης Ζαφείριος

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας μας είναι σταθμός.

    Ο 'Αρειος Πάγος αποδεχόμενος ως το μόνο νόμιμον και έγκυρον καταστατικό, αυτό που του προσκόμισαν οι νόμιμοι εκπρόσωποι του κόμματος, αφενός μεν διαλύει κάθε προβοκατόρικο ισχυρισμό περί "εγκληματικής οργανώσεως" και αφετέρου βάλλει ξεκάθαρα κατά των επίορκων ανακριτριών λέγοντάς τους ουσιαστικά "μανταμίτσες μου, εις γνώση σας στοιβάζετε ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία στη δικογραφία".

    Ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι ο 'Αρειος Πάγος λέγει ότι ακόμα και εάν προσκομιστεί κάποιο υποτιθέμενο "καταστατικό" στη δικαιοσύνη, από τη στιγμή που οι νόμιμοι εκπρόσωποι και τα στελέχη του κόμματος το αρνούνται κατηγορηματικά, κάθε συζήτηση τελειώνει.

    Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να παραμένουν στη συγκεκριμένη υπόθεση, οι δικαστικοί που τη χειρίστηκαν όλον αυτόν τον καιρό.

    Ντρέπομαι που βλέπω επίορκους να λυμαίνονται τη δικαιοσύνη.

    Ευτυχώς όμως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστικών, είναι αδέκαστοι, αδιάφθοροι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ της δημοκρατίας και του Συνταγματός μας.

    Απευθύνω μήνυμα στο νομικό τμήμα, πράγματι να είναι "κέρβεροι" από εδώ και στο εξής μέ όποιον συκοφαντικά αποκαλέσει το κόμμα ή οποιοδήποτε μέλος του κόμματος "ναζιστικό", "φασιστικό", "εγκληματική οργάνωση". Δε μπορεί να επιτραπεί πλέον ούτε κατά διάνοια οποιαδήποτε ασυλία των οποιοδήποτε παράφρωνων, να υβρίζουν και να βωμολοχούν κατά ενός απόλυτα νόμιμου και δημοκρατικού κόμματος ανενόχλητοι. Αγωγές και μηνύσεις. Μην το αφήσουν.

    Συγχαρητήρια επίσης στον εξαίρετο νομικό κ. Ηλία Ηλιακόπουλο. Πριν από 7-8 μήνες ήταν μόνος του μαζί με μία μικρή ομάδα 3-4 νομικών που έβλεπαν και έλεγαν την αλήθεια δημοσίως. Ο κ. Ηλίας έχει κάνει όλον αυτόν τον καιρό ηρωϊκή και τιτανική προσπάθεια να πείσει το νομικό κόσμο της χώρας για τα πραγματικά γεγονότα. Και το έχει καταφέρει, καθώς η μεγαλύτερη μερίδα νομικών αλλά και δικαστικών, αναγνωρίζει την πολιτική σκευωρία και τις δολοπλοκίες μίας πολύ μικρής ομάδας επίορκων δικαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών