Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Παιδιαρίζουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για ένα όνομα, ενώ η Ελλάδα καίγεται


Παιδιαρίζουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για ένα όνομα, ενώ η Ελλάδα καίγεται

Αγάπη δίχως πείσματα, λέει ο λαός, δεν έχει νοστιμάδα. Ενώ έρχεται η μεγάλη ώρα της συγκυβέρνησης, την προλόγισε σήμερα και ο Γλέζος, ¨όμως, τα τα κόμματα που σήμερα θεωρούνται ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση, παίζουν.
Και φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία με τον Γιώργο Μουρούτη επικεφαλής (που σύμφωνα με τον ίδιο παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλά του) δεν βάζουν μυαλό. Μετά το φιάσκο του nerit.gr και του site της Ευρωπαϊκής Προεδρίας που δεν σκέφτηκαν να τα κλείσουν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε και το neaellada.gr, το όνομα του κόμματος στο οποίο θέλει να μετασχηματιστεί η Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε τη ΝΔ και.....
έκλεισε το neaellada.gr δημιουργώντας μια ιστοσελίδα για τη στήριξη της υποψηφιότητας Τσίπρα. Τον Ιούνιο όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε το όνομα της ΝΕΡΙΤ κάποιος πρόλαβε να το κλείσει και να ανεβάσει το «πειρατικό» σήμα της ΕΡΤ.
Αμέσως υπήρξε αφαίρεση του Domain από τον αιτούντα και παραχώρησή του στο δημόσιο!!! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Απάντηση: Σε κανένα άλλο κράτος! Υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών όπως η CocaCola που δεν είχε κλείσει έγκαιρα το Domain της και αναγκάστηκε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για να το αγοράσει από αυτόν που έκανε την έξυπνη κίνηση να το κλείσει πρώτος.
Θυμίζουμε πάντως ότι αντίστοιχο κάζο είχε πάθει η κυβέρνηση πριν από λίγους μήνες όταν διαπίστωσε ότι κάποιος άλλος είχε προλάβει το domain που συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από κάθε κράτος.
ΥΓ1 Μην κοιτάτε τι λένε τώρα! Το ονοματάκι έτσι κι αλλιώς θα τους φανεί χρήσιμο όταν κάνουν την συγκυβέρνηση. Τώρα κάνουν τεστ στα επιτελεία τους να δουν πόσο γρήγοροι είναι και ποιος θα αναλάβει την αυριανή μέρα… Mην ανησυχείτε…
ΥΓ2 Πολύ κοιμισμένα τα Μουρουτάκια ρε παιδί μου. Πολύ κοιμισμένα…
Εθνικισμός
Σημείωση: Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να "έκλεψε" το neaellada, όμως όπως αποδεικνύει γνωστή ιστοσελίδα, το "nea-ellada" έχει κατοχυρωθεί εκ μέρους του ΔΟΛ για τη ΝΔ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το συσχετισμό του εν λόγω "δημοσιογραφικού" ομίλου με τους ολετήρες της Ελλάδος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paidiarizoun-nd-suriza-gia-ena-onoma-enw-h-ellada-kaigetai#ixzz31RYVbOPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών