Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ AKΡΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Stavros Theodorakis_3
Γράφει ο Αντίοχος.
Τα… βαριά χαρτιά του στη μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, ρίχνει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Τα οποία χαρτιά του είναι βαριά, διότι κουβαλούν στο γνωστό… σακίδιο όλες τις συστημικές αμαρτίες, για να τις ξεπλύνουν στη σύγχρονη κολυμβήθρα του Σιλωάμ, το Ποτάμι!
Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε διακαναλική του συνέντευξη, ο καναλόβιος υπάλληλος του Μπόμπολα είπε τα εξής… βαρύγδουπα:
«Πιστεύω ότι....
ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι με την ψήφο δεν παίζουμε. Θα ήταν ένα πολύ αρνητικό μήνυμα αν αυτή η χώρα, αυτή τη στιγμή, βγάλει από την κάλπη των ευρωεκλογών ενισχυμένη μία παράταξη βίας, που επαναφέρει κάποια φαντάσματα του παρελθόντος στην πολιτική σκηνή. Πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά οι πολίτες ότι δεν δίνουμε λάθος μηνύματα στην Ευρώπη και στα παιδιά μας».
Εν συνεχεία, τους κάλεσε όλους τους υπόλοιπους συστημικούς να κάνουν στην… πάντα, για να… καθαρίσει ο ίδιος με την Χρυσή Αυγή! Πως; Θα αλλάξει το πρόγραμμά του και θα αρχίσει περιοδεία στις περιοχές όπου έχουν καταγραφεί υψηλά ποσοστά της ΧΑ, για να φέρει πίσω στις αγκάλες του συστήματος τους… παραστρατημένους ψηφοφόρους.
Άλλος ένας μνηστήρας! Που όπως και όλοι οι προηγούμενοι που προσπάθησαν να παίξουν τον ίδιο ρόλο, θα σπάσει τα μούτρα του!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο Σταύρακας δήλωσε πως αν πάρει κάτω από 5% θα εγκαταλείψει την πολιτική. Προφανώς, το 5% είναι το όριο που του έχουν βάλει οι εργοδότες του. Αν δεν καταφέρει να το πιάσει, θα τον στείλουν πίσω στο κανάλι και θα δοκιμάσουν την τύχη τους με άλλον «λαγό» του συστήματος. Καθότι, το «μοναστήρι» να’ ναι καλά…

3 σχόλια:

  1. Ποιός την γαμάει αυτή τη λούγκρα.. Το "έφτιαξε" το συγκρότημα λαμπράκη μετά τα ναζάκια του στις υψηλές κρεβατοκάμαρες και τώρα τον βάζουν να κάνει το "λαγουδάκι".. Θα έρθει και η δικιά του σειρά.. Όλα τα γιοσουφάκια έχουν ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο ταβερνιαρης, δημοσιογραφος και τωρα αρχηγος κομματος ο ανηψουλης της δαφνης, και θελει να σωσει και την ελλαδα.
    Αντε να δω ρε παιδια ποτε επιτελους θα ξυπνησουν αυτοι που κοιμουνται, τους φτυνουν στα μουτρα, τους ξεφτελησανε, τους πηραν την αξιοπρεπεια, τους πηραν τα παντα, και αυτοι συνεχιζουν να τους λενε ''ευχαριστω΄΄, μηπως επειδη τους αφηνουν να αναπνεουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πως θα το κανεις αυτο ρε ξεφτιλα ,να ψηφησουν οι χρυσαυγειτες εσενα; εγω προσωπικα και μονο που σε βλεπω φυσικα και τους υπολοιπους βρωμιλους θελω να σας σκοτωσω επομενως ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ .ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών