Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά: "Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε την Χρυσή Αυγή"


Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά: Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε την Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Έλληνες και Ελληνίδες,
Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή!
Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος που έφερε την Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα, έχει το θράσος να μας καθυβρίζει και να μας συκοφαντεί.
Από τον Σεπτέμβριο του 2013 το καθεστώς των διεφθαρμένων που πασχίζει να διατηρηθεί στην εξουσία για να ξεπουλήσει με το αζημίωτο την Πατρίδα μας, κρατά παράνομα και παντελώς αβάσιμα προφυλακισμένο τον Αρχηγό και τέσσερεις βουλευτές μας, ανάμεσά τους και τον σύζυγό μου, Βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά.
Με πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις, με ......
χολυγουντιανές επιχειρήσεις της Αντιρομοκρατικής και των κουκουλοφόρων του Δένδια, με οργανωμένες μηντιακές επιχειρήσεις ψεύδους και συκοφαντίας, και με την συνεργασία επίορκων δικαστικών, όπως αποκαλύφθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τις δηλώσεις Μπαλτάκου, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό και να αλλοιώσουν την θέλησή του.
Όλα τα «δημοκρατικά» κόμματα συναινούν στην αναστολή της εκλογικής και κομματικής χρηματοδότησης που δικαιούται η Χρυσή Αυγή.
Δυο συναγωνιστές μας δολοφονούνται άνανδρα από το μακρύ χέρι ενός κράτους που ελευθερώνει τρομοκράτες και φυλακίζει εθνικιστές και ένας ακόμα νίκησε τον θάνατο πολεμώντας παλικαρίσια.
Και όμως. Μέσα σε καθεστώς φίμωσης και τρομοκρατίας, παρά τις διώξεις και τη λάσπη, οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε όρθιοι και αγωνιζόμαστε με νου, με ψυχή, με περίσσευμα καρδιάς για αυτό που είναι το Δίκαιο και το Ελληνικό.
Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε την Χρυσή Αυγή, διπλασιάζοντας και τριπλασιάζοντας την στήριξή του, και θα δώσει νέα νίκη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημά μας  στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για να ελευθερώσουμε τους συναγωνιστές μας και να βάλουμε φραγμό στην Ευρώπη των τοκογλύφων.
Σε αυτόν τον αγώνα για την απελευθέρωση των άδικα προφυλακισμένων αγωνιστών μας, για την δικαίωση των νεκρών μας, για την Πατρίδα και τον Λαό μας, καλώ όλους και όλες να δώσετε μαζί μας τον καλύτερο εαυτό σας.
Ψηλά οι Σημαίες! Η Νίκη μας προσμένει.
Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υπ. Ευρωβουλευτής
(Αρχαιολόγος, Διευθύντρια εφημερίδας ”ΕΜΠΡΟΣ”, Σύζυγος του παράνομα έγκλειστου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παππά Χρήστου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών