Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - Φωτορεπορτάζ


19 ΜΑΪΟΥ: Ημέρα Εθνικής Μνήμης. Μια μέρα που οφείλουμε όλοι να χαράξουμε στη μνήμη και στην καρδιά μας. Γιατί η μνήμη είναι η καλύτερη μορφή Εθνικής Αντίστασης.
Η Χρυσή Αυγή τίμησε την.........
μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ξεπερνούν τις 350.000, με μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές.

Παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια, προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού, καταθέσεις στεφάνων, ομιλίες με τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τα διαγγέλματα που έβγαζαν οι Τούρκοι για την εξόντωση των Ελλήνων, την στάση των εν Ελλάδι προδοτών (βλ. Κ.Κ.Ε.) και τα λεγόμενά τους για τις σφαγές των τόσων χιλιάδων συμπατριωτών μας, ήταν τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης.
Πρώτος ομιλητής ήταν ο Θεόδωρος Τσέλλας ο οποίος αναφέρθηκε στο καλά οργανωμένο σχέδιο των τούρκων και την εξόντωση των χιλιάδων Ελλήνων συμπατριωτών μας από τις ορδές του Κεμάλ και του Τοπάλ Οσμάν.

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης κατήγγειλε την άρνηση της αναγνώρισης της γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού, από το Σοβιετικό καθεστώς του πατερούλη Στάλιν, από τους ΚΚέδες και την αριστερά.

Ο Νίκος Λεμοντζής κατήγγειλε ψέματα κάποιων «καθηγητάδων» που προσπαθούν να παραποιήσουν την Ιστορία για να ξεχαστεί η Εθνική Μνήμη.

Η Ευγενία Χρήστου – Γερμενή είπε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αυτοί που κρατούν την Εθνική Μνήμη αναλλοίωτη δίχως παραφράσεις και διαστρεβλώσεις.

Η Σιμέλα Μουρατίδη, υποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, έκανε μια ιστορική αναφορά για τις θηριωδίες των τούρκων και ζήτησε την άμεση αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, είπε ότι ο Πόντος ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική Πατρίδα.

Ο αντιστράτηγος Γιώργος Επιτήδειος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε στον δόλιο τρόπο με τον οποίο οι τούρκοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και την μεγάλη Νίκη της Ελληνικής Αυγής σε όλη την επικράτεια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε τον πανικό του συστήματος για την μεγάλη Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τονίζοντας πως στις ερχόμενες ευρωεκλογές η Νίκη θα είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσε το μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους ηρωικούς νεκρούς του Ελληνικού Πόντου.

Στην συνέχεια τηρήθηκε Ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη των 353.000 Νεκρών και όλοι μαζί σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

1 σχόλιο:

  1. 350.000 + ψυχες ζητουν δικαιωση. μην τους αφηνετε ετσι, οι καμινηδες και οι μπουταρηδες και οι λοιποι συνταγματικοι δημοκρατες ειναι οι συνεχιστες των σφαγιασθεντων ελληνων ποντίων, υμνηστες του κεμαλ και τουρκοεβραιοπροσκηνημενοι. να τους διωξουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών