Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 23, 2014

Bankingnews: Έρχεται εκλογικός θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές


Bankingnews: Έρχεται εκλογικός θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews προϊδεάζει για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι νίκη του κάθε ψηφοφόρου. Στην κοινωνία πολλές φορές αναπτύσσονται απίστευτα αντανακλαστικά. Η κοινωνία όταν αισθανθεί ότι κάποιος αδικείται, ασυναίσθητα πηγαίνει με το μέρος του.
Ο ήρωας που στις ταινίες αδικείται…προσελκύει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ ο.....
αλαζόνας πρωταγωνιστής πολλές φορές προκαλεί μειδιάματα στο κοινό. Αυτή η συναισθηματική σχέση λειτουργεί στο υποσυνείδητο της κοινωνίας και εκδηλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις και ειδικά αυτή την προεκλογική περίοδο.
Κατά ένα παράδοξο τρόπο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην 3η θέση των προτιμήσεων των πολιτών αλλά το σύστημα και ειδικά τα μέσα ενημέρωσης την αντιμετωπίζουν ως ένα περιθωριακό κόμμα.
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 1%  έχει πολιτικό λόγο και δεν έχει η Χρυσή Αυγή που είναι τρίτο κόμμα. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ προηγούμενο το τρίτο κόμμα να είναι πρωταγωνιστής των κλειστών μικροφώνων, να μην καλείται σε καμία πολιτική εκπομπή και με αυτό τον τρόπο να προσβάλει το σύστημα τους χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν την Χρυσή Αυγή ως πολιτική τους επιλογή.
Ο πολιτικός άθλος της Χρυσής Αυγής προφανώς έχει αναλυθεί διεξοδικά κατά την άποψη μας έχει δύο βασικά αίτια: 1)Την οικονομική κατάπτωση της κοινωνίας, την κατάρρευση του οικονομικού ιστού 2)Την πολιτική κατάρρευση του συστήματος που εκφυλίστηκε για να επιβιώσει αλλά μερίδα των ψηφοφόρων σταθεροί σε αρχές δεν ακολούθησαν τα εκφυλισμένα κόμματα.
Η ΝΔ δεν εκπροσωπεί την παραδοσιακή δεξιά όπως στο παρελθόν. Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε και διείσδυσε στην κοινωνία αποκτώντας κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα. Η στρατηγική του συστήματος να κατασκευάσει μια σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής να την στιγματίσει ως εγκληματική οργάνωση χωρίς στοιχεία απλά και μόνο γιατί ήθελε να την αποδεκατίσει εκλογικά γυρνάει μπούμερανγκ.
Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα μέσα ενημέρωσης από την μια την βοήθησε γιατί ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της κοινωνίας που στηρίζει τους άδικα βαλλόμενους αλλά από την άλλη προκαλεί και μια ζημία, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο το διαδίκτυο ως μέσο επικοινωνίας αλλά την τηλεόραση. Π.χ. οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν δίνουν μεγάλα ποσοστά στην Χρυσή Αυγή αφενός γιατί ένας ηλικιωμένος δεν μεταβάλλει εύκολα τις πολιτικές του πεποιθήσεις αφετέρου γιατί βομβαρδίζεται καθημερινά από αναφορές ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο από εγκληματίες.
Το εντυπωσιακό είναι επίσης ότι ενώ η Δημοκρατία στηρίζει και στηρίζεται στην πολυφωνία και τον πλουραλισμό, οι «εκφραστές» της δημοκρατίας πολιτικό σύστημα και μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν ακραίες φασιστικές μεθόδους για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή.
Μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι πιο δημοκρατική από ορισμένα μέσα ενημέρωσης και ορισμένα πολιτικά κόμματα. Ο φασισμός λόγω των φοβικών συνδρόμων επιβάλλει τον αποκλεισμό των πολιτικών αντιπάλων.
Ο Χίτλερ στην προσπάθεια του να ελέγξει την εξουσία πλήρως έστειλε στην φυλακή πολιτικούς αντιπάλους και απαγόρευσε την έκδοση των αντίπαλων πολιτικών εφημερίδων. Αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα το 2014, χρησιμοποιούνται φασιστικές μέθοδοι για να αποκλείσουν ένα κόμμα την Χρυσή Αυγή εν προκειμένω…που οι άλλοι το χαρακτηρίζουν νεοναζιστικό κόμμα.
Για να επανέλθουμε στα αντανακλαστικά της κοινωνίας, όταν λοιπόν οι πολίτες αισθάνονται ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο θύτης αλλά το θύμα σπεύδουν συνειδητά η ασυνείδητα να την στηρίξουν στην λογική ότι η κοινωνία στηρίζει τους βαλλόμενους, τους αμυνόμενους, όσους άδικα δέχονται πυρά. Είναι εντυπωσιακό π.χ. αντί ο Κακλαμάνης (ανεξάρτητος προερχόμενος από την ΝΔ) και Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) υποψήφιοι για τον Δήμο Αθηναίων να ασχολούνται γιατί απέτυχαν….διαγκωνίζονται για το ποιος έκοψε την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Είναι εντυπωσιακό ότι το Ποτάμι αντί να ασχολείται με το πώς θα ανέβει εκλογικά γιατί δείχνει σημάδια κόπωσης και ξεφουσκώματος κατηγορεί τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Όλα τα κόμματα ασχολούνται με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή την ίδια στιγμή που το έχουν αποκλείσει από παντού και κανείς από την ηγεσία ή τους εκπροσώπους του κόμματος δεν μπορεί να προβάλει τις θέσεις του.
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν κέρδισε την κοινωνία που ταυτίζεται με τον αδικημένο, ενώ το πολιτικό σύστημα αποσβολωμένο παρακολουθεί την άνοδο της Χρυσής Αυγής χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Η κοινωνία στις ευρωεκλογές θα δώσει ένα μεγάλο μήνυμα.
Θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τις θέσεις της, γιατί έχει σιχαθεί με την κυριολεξία του όρου την υποκρισία του συστήματος. Με βάση εκκίνησης το 10% με 11% η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής το βράδυ στις 25 Μαίου.
Όμως ο ακόμη μεγαλύτερος πρωταγωνιστής θα είναι ο λαός που ψηφίζοντας την Χρυσή Αυγή θα θεωρήσει την νίκη του κόμματος αυτού δική του προσωπική νίκη. Νίκη…σε κάθε τι φθαρτό, μίζερο, υποκριτικό  και άθλιο που δυστυχώς εκπροσωπεί μέρος του πολιτικού συστήματος και μέσων ενημέρωσης. Η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι προσωπική νίκη του κάθε ψηφοφόρου.
Υποσημείωση: Το bankingnews.gr ένα οικονομικό μέσο ενημέρωσης έχει προβάλλει τις απόψεις όλων των κομμάτων με πολύ πλουραλισμό. Ωστόσο θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι θύμα ενός συστήματος που με μηχανορραφία... κατασκεύασε μια κατηγορία για να την εξοντώσει εκλογικά. Η ανάλυση μας εκτιμούμε ότι θα βοηθήσει όλους είτε εχθρικά είτε φιλικά διακείμενους στην Χρυσή Αυγή να δουν, γιατί ενώ έχει αποκλειστεί από παντού έχει καταφέρει να διεισδύσει στην κοινωνία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών