Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 23, 2014

Νίκη προάγγελος Θριάμβου

υπό Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Για μήνες γίναμε μάρτυρες των μεθοδεύσεων του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κατέλυσαν το σύνταγμα και μαζί τις στοιχειώδεις ελευθερίες του λαού μας. Μας κατεδίκασαν, πριν δικαστούμε, κυβέρνηση, βουλή, δικαιοσύνη, στρατευμένη δημοσιογραφία και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο η πολύπλευρη αδιαφορία για το τεκμήριο αθωότητος, πριν την δικαστική απόφαση.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς.
Την κατά τας πρωϊνάς ώρας σύλληψη και θεατρινίστικη προσαγωγή του αρχηγού και βουλευτών μας στον ανακριτή, πριν καν αρθεί η ασυλία των. Η τηλεόραση επιστρατεύτηκε...
για να αποθανατίσει την πολιτική ατιμία. Τις θρασύτατες πολιτικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη (αποκαλύψεις Μπαλτάκου, τηλεφωνήματα σε δικαστάς κ.α), και την επιλογή δικαστών, εγνωσμένης προκατάληψης, ώστε να διασφαλισθεί εκ των προτέρων η απόφασης.

Αξέχαστη η συμπεριφορά της ανακρίτριας Κλάπα, που κατεδίκασε όπως έχει καταγγελθεί από παριστάμενο δικαστή, τους αγωνιστάς μας, πριν τη δίκη.

Ακκιζόμενη και χωρίς ντροπή εκραύγαζε στους διαδρόμους των δικαστηρίων: «Θα μου αναθέσει  την υπόθεση ο Υπουργός Αθανασίου και θα κλείσω μέσα, όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

Δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στην δικαιοσύνη, είναι η άσκηση πιέσεων και απειλών από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μ. Θεοχαρίδη στην Πρόεδρο Πρωτοδικών Ε. Γεωργίτση, που εκδίκαζε την μήνυση του Π. Καμμένου, προέδρου των ΑΝΕΛ εναντίον του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη, ώστε ο τελευταίος να πέσει στα μαλακά.
(Καταγγελία της προέδρου Πρωτοδικών Ε. Γεωργίτση).
Την έντιμη και γενναία άρνηση της δικαστού να υποκύψει στις πιέσεις και τους εκβιασμούς. Θα πρέπει να κρατήσουμε στην μνήμη μας το όνομα της. Αναρωτιέμαι μήπως ορισμένοι δικαστές μετέτρεψαν την δικαιοσύνη από οχυρό της δημοκρατίας σε όργανο ταπεινών πολιτικών επιδιώξεων.
Ενορχηστρωμένη η επίθεση εναντίον μας του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου. Ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά κανάλια νυχθημερόν δημιουργούσαν, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης, ώστε να γίνει αποδεκτή η πολιτική εκτροπή.

Μας έριξαν βορά στα πιο αποκρουστικά αντιδημοκρατικά στοιχεία. Οι κεκράχτες της στρατευμένης δημοσιογραφίας σε διατεταγμένη υπηρεσία, αυστηρή εκτέλεση των εντολών καναλαρχών και κυβέρνησης. Διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις περί προθέσεων της Χρυσής Αυγής να καταλάβει την Βουλή και να καταλύσει το σύνταγμα.

Ξεχνούσαν ότι η Χρυσή Αυγή ήταν μέσα στη Βουλή με τη θέληση του λαού. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για τέτοια πρόθεση. Κανείς δεν διαρρηγνύει ανοικτάς θύρας.

Υπεκρίνοντο, ότι δεν είχαν ιδέα, ότι το σύνταγμα είχε ήδη καταλυθεί με την υπογραφή και εφαρμογή του μνημονίου. Παρέθεταν απόρρητα στοιχεία των δικογραφιών. Τρομοκρατούσαν τον λαό, ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή διέθετε οπλοστάσιο, ένοπλα τμήματα, μυστικούς αγωγούς οικονομικής ενίσχυσης. Επίσης, ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος εμπορεύετο παράνομα και δολοφονούσε βάσει σχεδίου μετανάστες (επήλυδες).

Απέκρυπταν και συνεχίζουν να αποκρύπτουν, κατόπιν άνωθεν εντολών, ότι έχουμε χάσει από τις δολοφονίες των παράνομων μεταναστών τόσα άτομα όσα οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης. Έφθασαν να σπιλώσουν αγνό αγωνιστή, για ανύπαρκτο σεξουαλικό αδίκημα. Η νοσηρά φαντασία των εγκάθετων της κίτρινης δημοσιογραφίας υπερέβη κάθε όριο.

Καθημερινά μας έριχναν άφθονη λάσπη και όλα αυτά χωρίς αντίλογο. Παρέβλεψαν, ότι και η πιο ελλιπής δημοκρατία, όπως η δική μας, δεν κινδυνεύει ούτε από την ελεύθερη διακίνηση ιδεών ούτε από τον διάλογο, αλλά από αυτούς που εμποδίζουν και τα δύο.

Αγνόησαν ότι η υπέρτατη δύναμις είναι η δύναμις του λαού. Αυτή είναι υπεράνω της νομοθετικής, εκτελεστικής, δικαστικής και τέταρτης εξουσίας (μέσα μαζικής ενημέρωσης). Τελευταία περιφέρουν από κανάλι σε κανάλι τον πρωταγωνιστή της ανθελληνικής προπαγάνδας των Σκοπίων, αρχηγίσκο του «Ποταμιού», Σ. Θεοδωράκη. Αποκρύπτουν επιμελώς την βδελυρά του πράξη, με την ελπίδα ότι ο ανενημέρωτος λαός θα τον στηρίξει.

Μας εστοχοποίησαν και με την απουσία στοιχειώδους αστυνομικής προστασίας, είχαμε τους δύο ηρωικούς νεκρούς, τον Μάνο Καπελώνη και τον Γίωργο Φουντούλη, θύματα ης κτηνώδους βίας των γνωστών ανθρωποειδών.

Με το αίμα τους χάραξαν την περαιτέρω πορεία μας, πιστοί στα κοινά μας ιδανικά. Η θυσία τους θα παραμείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας. Θα μας ενδυναμώνει στις ατέλειωτες μάχες, που μας αναμένουν, για την πατρίδα.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υπερήφανος Ελληνικός λαός εκώφευσε στις συκοφαντικές και παραπλανητικές σειρήνες. Μας εχάρισε μια καθαρή και αναμφισβήτητη νίκη, που προαναγγέλλει τον θρίαμβο στις ευρωεκλογές.

Εγκατέλειψε την στρατευμένη δημοσιογραφία στις ψευδαισθήσεις και στα ψυχολογικά της παραισθησιογόνα. Την άφησε να εκπλήσσεται από την νίκη μας.

Τώρα οδεύουμε προς τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου με στόχο την μετατροπή της αρχικής νίκης σε θρίαμβο.

Κανείς μην απουσιάσει από το εθνικό και πατριωτικό προσκλητήριο. Εμπρός λοιπόν για τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, που θα είναι θρίαμβος του λαού μας.

Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών