Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 23, 2014

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: ΟΙ «ΝΕΟΝΑΖΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τσούζει τα τσιράκια των σιωνιστών τοκογλύφων ότι στην Ευρωβουλή πλέον θα αποκτήσει εθνικιστές που θα αγωνιστούν για την Ευρώπη των Εθνών!

Βροχή πέφτουν στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα για την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής, την πρώην και την… επόμενη! Έτσι, το γαλλικό πρακτορείο AFP, σε εκτενές δημοσίευμά του με τίτλο «Οι νεοναζί της Ελλάδας στοχεύουν στην Ευρώπη», προσπαθεί να εξηγήσει την επιτυχία του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, αλλά είναι φανερό πως… αδυνατεί:

«Λιγότερο από ένα χρόνο πριν, όταν ξεκινούσε η δικαστική έρευνα για τις εγκληματικές δραστηριότητες του κόμματος, ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε ορκιστεί να “εξαλείψει” τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι φανερό πως...
αυτή η υπόσχεση έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Παρά τον χείμαρρο των κατηγοριών απέναντι στη βίαιη, οργανωμένη με στρατιωτικό τρόπο Χρυσή Αυγή, η δημοτικότητα του κόμματος παρέμεινε σταθερή στη βασική ομάδα των οπαδών της. Παρόλο που οι περισσότεροι από τους 18 βουλευτές της αντιμετωπίζουν κατηγορίες ακόμη και για υποκίνηση δολοφονίας ενώ το ένα τρίτο εξ αυτών είναι προφυλακισμένοι, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ενισχύσει τη δύναμή της σε διάφορες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, όπου ένας στους έξι Αθηναίους ψήφισαν τον νεοναζιστή υποψήφιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών