Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών! BINTEO

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Η Χρυσή Αυγή, παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία, πέτυχε ραγδαία άνοδο των ποσοστών της και είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τη μάχη των Ευρωεκλογών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...





5 σχόλια:

  1. Μετά από οκτώ μήνες ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ, ΛΑΣΠΗΣ, ΠΟΛΕΜΟΥ από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της προπαγάνδας (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ" ΑΝΟΔΟ της Χρυσής Αυγής) με τον ΑΡΧΗΓΟ και πολλά στελέχη της στη φυλακή, με ΑΠΕΙΛΕΣ και ΑΝΗΘΙΚΕΣ προτάσεις σε εκατοντάδες άλλα στελέχη ("πες ότι μίλησες με το Λαγό και θα σ' αφήσουμε ελεύθερο") με ΦΙΜΩΣΗ από τα ΜΜΕ σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περίοδου (σκορπώντας βέβαια ενίοτε "νότες" σπίλωσης, συκοφαντίας και ειρωνίας κατά της Ελληνικής Αυγής) με ΑΦΑΝΙΣΜΟ των όποιων δυνατοτήτων προβολής (ακόμα κι από τα κανάλια που παλιότερα φιλοξενούσαν τους εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου) με ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ τις τελευταίες μέρες προς τους "δεξιούς" ψηφοφόρους της Αθήνας (όπου τους έλεγαν μέχρι να ψηφήσουν ακόμα και.. Καμίνη εάν δεν θέλουν τις δύο "αδερφές", από το να ψηφίσουν Κασιδιάρη) με απόσυρση της υποψηφιότητας της δηλωμένης "αδερφής" (βαλιανάτος) μπας και πάνε όλες οι άλλες "κουνίστρες" στα "γαλάζια" ψηφοδέλτια.. Με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προεκλογιής καμπάνιας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ υποψηφίων σε 24ωρη βάση εδώ και 3-4 βδομάδες, Ε, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ!! Όταν οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ δημοσκοπικές εταιρίες έδιναν ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ,μετά βίας 6-7% στον Κασιδιάρη και μέχρι 4,5% (!!!!!!!!) μετά βίας στον Παναγιώταρο (όπως το έκανε ο αντ1 το βράδυ της Παρασκευής) στην αποκορύφωση της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ της πραγματικότητας.. Όπως βέβαια είναι ΕΠΟΣ το συνολικό ποσοστό της Ελληνικής Αυγής όπιυ υπηρχε σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.. Γι' αυτό και τώρα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.. Από τα ΣΤΕΛΕΧΗ έως και τον πιο αδιάφορο ψηφοφόρο (ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ) Έρχεται η επόμενη Κυριακή.. Όπου η καλύτερη διαχείριση του χθεσινού αποτελέσματος, σε συνδυασμό με την ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ θα φέρουν ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ στο σιχαμένο κατεστημένο.. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΘΗΣ.. ΟΥΤΕ ΈΝΑΣ ΧΑΛΑΡΟΣ.. Για μια βδομάδα.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.. Μπράβο σε όσους ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 8:38 χαλάρωσε. Έπος γράφτηκε το '40, αυτό απλά είναι το πρώτο βήμα. Από το βίντεο με χαροποιεί ιδιαίτερα που για πρώτη φορά ο κος. Κασιδιάρης μίλησε χωρίς να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του και χωρίς τα γνωστά του 'τικ'. Καιρός ήταν να ενηλικιωθεί και να διεκδικεί ως κύριος και με ευγένεια τα αυτονόητα, χωρίς σορτσάκια, μπουνιές και πυροβολισμούς σε πινακίδες. Η ευγένεια πάντα κερδίζει. Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να προσεγγίσει το 20% αν προσέξει ιδιαιτέρως αυτήν την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παππούδες μου πολέμησαν στο ΕΠΟΣ του '40, ο ένας εξ αυτών πρόλαβε και λίγο από Βαλκανικούς και την εκστρατεία στην Μικρά Ασία. Εκείνοι ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, όμως ήξεραν τους εχθρούς τους..¨Είχαν λιγοστά εφόδια αλλά ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.. Τους δόθηκαν ευκαιρίες να ΑΜΥΝΘΟΥΝ.. Έκαναν ΕΠΙΘΕΣΗ χωρίς να τους βάζουν τρικλοποδίες ΑΠΑΝΤΕΣ.. Είχαν συγκεκριμένους αντιπάλους και ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ για αντιπάλους.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, τη νύχτα.. Πόνεσαν, πείνασαν έμειναν ανάπηροι ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ που οι σύγχρονοι ΕΧΘΡΟΙ των εθνικιστών ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ όπως βέβαια και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά.. Μίλησα για ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΟΣ, όμοιο με το όποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.. Όπως η εθνική μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας πρωταγωνίστησε σε ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΠΟΣ που όμοιό τους ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΞΑΝΑ.. Αυτό εννοούσα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ.. Όσο για την ωριμότητα του Κασιδιάρη - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - αυτή καταγράφεται εδώ και πολύ καιρό.. Και τα σορτσάκια με τους πυροβολισμούς στις πινακίδες που λες, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ στον ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ αυτοί που ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ και αντί για σορτσάκια ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΓΚ.. Κι αυτοί στην εποχή μας είναι ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ και ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

      Διαγραφή
  3. Εάν κρίνω από τον αριθμό των επαναλήψεων της λέξεως ¨φασίστας" και των παράγώγων του, μέσα σε 4-5 λεπτά, από το πράμα που λέγεται τσατσόπουλος του διεθνισμού και της πιθηκολαγνείας... , τότε σίγουρα κάτι καλό έγινε.

    Ευχαριστημένος πάντως δεν είμαι .... Δεν καταλαβαίνω ποίος πήγε και ψήφισε υπέρ της περιτομής και της αφρικής, στην λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής Ελλάδα????
    Ποία ζώα ή ποίοι ιδιώτες-ηλίθιοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών