Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

«Πρώτο Θέμα»: Ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή - Τι λένε οι αναγνώστες στα σχόλια;

Ανησυχία στα καθεστωτικά ΜΜΕ και στο αντισυνταγματικό τόξο προκαλεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Ενδεικτικό του κλίματος είναι το άρθρο στο protothema.gr, όπου είναι εμφανής ο προβληματισμός του καθεστώτος, μπροστά στην αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, παρά τις διώξεις.

Εν συνεχεία διαβάστε τα σχόλια, όπου οι αναγνώστες αναγνωρίζουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής.

«Η ΧΑ φαίνεται να υπερδιπλασιάζει τα ποσοστά της στην Αθήνα καθώς στις εθνικές εκλογές του 2012 έλαβε 7,81% - Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος λαμβάνει ποσοστό κοντά στο 11%

Σημαντικά ενδυναμωμένη βγαίνει η Χρυσή Αυγή απο τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε σχέση με τα ποσοστά που έλαβε στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2012 δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Το σύνολο σχεδόν των δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες...
δεν κατάφερε να καταγράψει την ανθεκτικότητα του ακροδεξιού μορφώματος ιδιαίτερα στον Δήμο Αθήνας και στην περιφέρεια Αττικής.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται ότι θα καταγράψει ποσοστό λίγο πάνω απο το 16% αν και το σύνολο των δημοσκοπήσεων τον έδειχναν σε μονοψήφια νούμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας Κασιδιάρης και Αρης Σπηλιωτόπουλος έδιναν μάχη σώμα με σώμα για την τρίτη θέση.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι η ΧΑ φαίνεται να υπερδιπλασιάζει τα ποσοστά της στην Αθήνα καθώς στις εθνικές εκλογές του 2012 έλαβε 7,81%.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επιμέρους στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασιδιάρης καταγράφοντας ποσοστό 20% αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα που περιλαμβάνει τις περιοχές Κολωνού, Ακαδημίας Πλάτωνος, Σεπόλια μέχρι Πατήσια. Υψηλό ποσοστό περίπου στο 18% καταγράφει και στο 6ο διαμέρισμα (Κυψέλη, Πατήσια) ενώ το χαμηλότερο εμφανίζεται στο 7ο διαμέρισμα (Αμπελόκηποι, Πολύγωνο).

Στην Περιφέρεια Αττικής, στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε λάβει 7,9%. Σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος λαμβάνει ποσοστό κοντά στο 11%.

Πτώση εμφανίζει το φιλοναζιστικό κόμμα στον Δήμο Πειραιά καθώς η υποψηφιότητα του βουλευτή Νίκοιυ Κούζηλου συγκεντρώνει ποσοστό λίγο πάνω απο το 5% όταν στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2012 το κόμμα είχε πάρει 8,26%.

Ελαφρώς ενισχυμένη σε σχέση πάντα με τα εκλογικά ποσοστά του 2012 εμφανίζεται η ΧΑ και στην Κεντρική Μακεδονία καθώς φαίνεται να λαμβάνει ποσοστό λίγο κάτω απο το 9% όταν τον Ιούλιο του 2012 είχε πάρει 7,2%.»

Οι αναγνώστες στα σχόλια τι λένε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών