Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

ΑΝΑΛΥΣΗ Defencenet: Άλωσε τα κάστρα της ΝΔ η Χρυσή Αυγή - Πρώτη δύναμη σε Κολωνό και Σεπόλια, τεράστια άνοδος ακόμα και στο Κολωνάκι!


ΑΝΑΛΥΣΗ Defencenet: Άλωσε τα κάστρα της ΝΔ η Χρυσή Αυγή - Πρώτη δύναμη σε Κολωνό και Σεπόλια, τεράστια άνοδος ακόμα και στο Κολωνάκι!

Εντυπωσιακά ευρήματα προκύπτουν από τα χθεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, με τον Η. Κασιδιάρη να "αλώνει" προπύργια των κεντροδεξιών αστών όπως το Κολωνάκι με ποσοστό...14%, και σε Κολωνό, Σεπόλια όπου κατάφερε και ήρθε πρώτος με 21%!
Eιδικά το Κολωνάκι θεωρείται "καστροσυνοικία" της ΝΔ καθώς κατοικούν πολίτες υψηλού βιοτικού επίπέδου, και λόγω της αστυνόμευσης της περιοχής δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με άλλες περιοχές των Αθηνών από την ανεργία και την παράνομη λαθρομετανάστευση.

Με 16,2 % ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής ήρθε τέταρτος στη χθεσινή αναμέτρηση (οριακά τον πέρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος) διαψεύδοντας όσους.....
προέβλεπαν ή μάλλον έλπιζαν μικρότερα ποσοστά. Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως να δούμε τη γεωγραφία των ποσοστών, τις περιοχές της Αθήνας που έδωσαν τα υψηλότερα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή.

Στο τέταρτο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, που περιλαμβάνει την Ακαδημία Πλάτωνος, τον Κολωνό και τα Σεπόλια, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη παράταξη με ποσοστό 20,7%!

Στο έκτο διαμέρισμα, όπου ανήκουν Κυψέλη και Πατήσια, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη παράταξη με 18,8%. Αυτό όμως ήταν αναμενόμενο καθώς αυτές οι περιοχές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ανεργίας και λαθρομετανάστευσης. Στους Αμπελόκηπους καταλαμβάνει το 14% και στο Κολωνάκι 13,7%.! Πρόκειται για περιοχές υψηλού βιοτικού επιπέδου που όμως πιστεύουν στο όραμα του Ηλία Κασιδιάρη.
Στο σύνολο τώρα της Αθήνας, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προηγείται του Η.Κασιδιάρη μόνο με 1.787 ψήφους δηλαδή 0,8%! Κάτι που αποδεικνύει ότι ο Η.Κασιδιάρης όντως θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδό του στον β' γύρο εάν είχε την ίδια προβολή από τα κατεστημένα ΜΜΕ, ή έστω μπορούσε να έχει τον χώρο που του αναλογεί βάσει του νόμου για να αναπτύξει το πρόγραμμά του και τις θέσεις του.
Πραγματικό δράμα η Αθήνα για τη ΝΔ που ξαναθυμίζουμε δεν έβγαλε υποψήφιο στον β' γύρο από... ιδρύσεώς της το 1974.

Στην περιφέρεια Αττικής, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται επίσης 4η με ποσοστό 11,1%, με καταμετρημένο το 93,9% των ψήφων. Πολύ καλή επίδοση για τον Η. Παναγιώταρο που οι "επαγγελματικές" δημοσκοπήσεις τον έδειχναν στο 5-7%.

Για την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων ανοίγει νέος γύρος συζητήσεων, για το πόσο αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ή χρησιμεύουν ως μοχλός πολιτικών πιέσεων και δημιουργία εντυπώσεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών