Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

Δέκα λόγοι για να ψηφίσει ένας νέος τη Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές



Μονοπώλια και τοκογλύφοι απομυζούν το αίμα και την ικμάδα του λαού μας. Όλοι οι Έλληνες συμφωνούν ότι η πατρίδα μας περνάει μια από τις πιο μαύρες και ζοφερές περιόδους της ιστορίας της. Με τα μνημόνια και τη συνεργασία των υποταγμένων δοσιλογικών κυβερνήσεων μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους. Κι άλλες φορές στο παρελθόν υπέφερε η πατρίδα μας. Κι άλλες φορές βρέθηκαν πρόθυμοι προδότες. Κι άλλες φορές έπεσαν πάνω μας να μας «φάνε». Πάντα όμως έμενε και....
η μαγιά απ’ την οποία ξεκινούσε η αναγέννηση του έθνους. Σήμερα όλο και πιο πολλοί Έλληνες ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι το καθήκον τους είναι στην αντίσταση. Το καθεστώς αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών του. Μία είναι η απειλή γι’ αυτούς, γι’ αυτό και μόνο αυτή πολεμάνε. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Δεν ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί όλα τους είναι μέρος του συστήματος. Όταν όμως η πατρίδα σου βρίσκεται υπό κατοχή, η συμμετοχή στην εθνική αντίσταση  γίνεται καθήκον. Οι νέοι είναι παραδοσιακά η δύναμη που εντάσσεται μαζικά στην εθνική αντίσταση. Είναι η φύση της νεολαίας τέτοια που την καλεί να είναι πρωτοπόρος στους αγώνες. Ο νέος έχει ορμή, φλόγα, επαναστατικότητα και μέλλον για να αγωνιστεί γι’ αυτό. Ο νέος δε συμβιβάζεται, ούτε συνθηκολογεί. Αυτός και μόνο θα μπορούσε να είναι ένας λόγος επαρκής για τους νέους ώστε να πυκνώσουν τις τάξεις της εθνικής αντίστασης, τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.
Εκτός από την επαναστατικότητα και τον αντισυμβατισμό που ωθούν τους νέους στη Χρυσή Αυγή, υπάρχουν και πιο συγκεκριμένοι λόγοι που συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ειδικά σήμερα που ο αγώνας έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο. Με μια ακόμη ώθηση το καθεστώς θα αρχίσει να καταρρέει, το σκοτάδι θα αρχίσει να διαλύεται, ο ήλιος της νέας αυγής θα αρχίσει να ζεσταίνει τις καρδιές των Ελλήνων. Οι εκλογές που έρχονται θα κρίνουν όχι μόνο το δικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον των επόμενων γενιών.  Θα αποδείξουν εάν οι νέοι έσκυψαν το κεφάλι και υποτάχτηκαν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης ή εάν αρνούνται να ζήσουν σαν σύγχρονοι δουλοπάροικοι και αποφάσισαν να αντισταθούν. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή η νεολαία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη. Στις επερχόμενες εκλογές είναι «υπέρ πάντων ο αγών». Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αδιαφορήσει, σε κανέναν να ολιγωρήσει. Ο καθένας πρέπει να διαλέξει: Ή με την εθνική αντίσταση ή με τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης. Δεν χωρούν πλέον δισταγμοί, ούτε δικαιολογίες. Δε βλέπει, μόνο αυτός που δε θέλει να δει! Στις επερχόμενες εκλογές οι νέοι πρέπει μαζικά να υποστηρίξουμε το Λαϊκό κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.
Θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή γιατί:
1)Θέλουμε ο λαός μας να αποφασίζει μόνος του για την τύχη της πατρίδας μας, χωρίς τρόικες και εντολές ξένων.
 
2)Θέλουμε οι νέοι να έχουν μέλλον σε αυτόν τον τόπο, στον τόπο των προγόνων μας.
 
3)Θέλουμε η οικονομία της χώρας μας να λειτουργεί υπέρ του λαού και όχι υπέρ των μονοπωλίων. Ότι και αν λένε οι αριθμοί, καμία οικονομία δεν πηγαίνει καλά, εάν δε ευημερεί ο λαός.
 
4)Θέλουμε το κράτος να εξασφαλίζει υγεία, παιδεία και αξιοπρεπή εργασία για όλους
 
5)Θέλουμε όλοι αυτοί που καταλήστεψαν τον ιδρώτα του λαού μας, να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και να τιμωρηθούν.
 
6)Θέλουμε το κράτος να λειτουργεί προς όφελος του λαού και του έθνους και όχι υπέρ των ντόπιων και ξένων ολιγαρχιών.
 
7)Θέλουμε να επικρατήσει αξιοκρατία και δικαιοσύνη στο κράτος, ώστε όλοι οι Έλληνες να έχουν ίσες  ευκαιρίες. Λέμε όχι στην κληρονομική κοινοβουλευτική ολιγαρχία.
 
8)Θέλουμε τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την Ελλάδα μας πίσω.
 
9)Θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς στην πατρίδα μας, ώστε να μπορούμε να κτίσουμε ελεύθερα τις ζωές μας.
 
10)Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!
 
 

Πάνω απ’ όλα όμως, στις εκλογές που έρχονται, υποστηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή γιατί απέδειξε ότι μόνο αυτή δε συμβιβάζεται. Ότι μόνο αυτή δεν εξαγοράζεται, ούτε υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Ποιοι  εκτός των εθνικιστών δε θα έκαναν ούτε βήμα πίσω, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες; Μόνο όσοι πιστεύουν σε ιδέες έχουν τη δύναμη να αγωνίζονται μέχρι τέλους. Και εμείς έχουμε πίστη και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη. Πιστοί στις ιδέες. Πιστοί στον αρχηγό. «Πιστοί άχρι θανάτου»

1 σχόλιο:

  1. Για όλα αυτά και ακόμη παραπάνω, εμείς οι νέοι σας στηρίζουμε. 24 μέρες μείνανε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών