Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

Επιστολή Αντιστρατήγου ε.α. Συναδινού Ελευθερίου, υπ. Ευρωβουλευτή με τον «Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή»

Η Πατρίδα μας βρίσκεται εδώ και καιρό σε μία κρίσιμη στιγμή της Iστορίας της. Η πολιτική που ακολουθήθηκε, επηρεασμένη κατά το πλείστον από προσωπικές φιλοδοξίες και παιχνίδια εξουσίας, έχει οδηγήσει τη Χώρα μας σε μία δυσμενή κατάσταση από την οποία οι Έλληνες επιθυμούν να εξέλθουν, αλλά οι ιδιοτελείς πολιτικοί μας έχουν διαφορετική κατεύθυνση.

Η στρατιωτική επιστήμη μου δίδαξε ότι μόνο με επιθετικό πνεύμα επιτυγχάνονται αποφασιστικά αποτελέσματα. Έτσι, αδυνατώντας να μείνω αμέτοχος στην παθητική πολιτική ζωή του τόπου μας και ενστερνιζόμενος το χρέος μου απέναντι στις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά.

Ως Αξιωματικός δεν επέτρεψα στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου ζωής να εκφράσω τις όποιες κομματικές μου πεποιθήσεις, πολλώ δε μάλλον με πράξεις ή λόγια να επηρεάσω ένα από τα πιο υγιή και ζωτικά όργανα της κοινωνίας μας, το Στρατό. Στην παρούσα στιγμή, ως απόστρατος, έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ γι’ αυτό που πάντα πίστευα, το καλό της Πατρίδας, σ’ ένα διαφορετικό πεδίο.

Η συνεργασία μου με τη Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος. Αποτελεί το μοναδικό κόμμα...
με έντονα τα αισθήματα του Πατριωτισμού, του Ελληνικού Πνεύματος, του αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν αντιστέκεται απλώς, αλλά μάχεται και πολεμά. Δεν αποκρύπτει το πραγματικό του πρόσωπο για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό και να γίνει αρεστό. Δεν έχει αλλοιωθεί από την διεφθαρμένη πολιτική συντεχνία. Έχει ξεκάθαρες και ουσιαστικές θέσεις.
Δεν είναι, δε, τυχαίο ότι, όλα τα σαθρά πολιτικά κόμματα είναι ενωμένα εναντίον του και αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τη δυναμική του προσπαθούν να το συσχετίσουν με ανυπόστατες και αναπόδεικτες εγκληματικές δραστηριότητες.

Πεποίθηση μου είναι ότι, από τη στιγμή που γίναμε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ηθελημένα εκχωρήσαμε κυριαρχικά μας δικαιώματα σε άλλες Χώρες, πρέπει να δώσουμε τη μάχη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προασπιζόμενοι τα Εθνικά μας συμφέροντα. Η δική μου μάχη, από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός το αποφασίσει, θα είναι αντίστοιχη και ανάλογη με το Πνεύμα που ανέπτυξα κατά τη διάρκεια στης στρατιωτικής μου ζωής στον χώρο των Ειδικών Δυνάμεων, δυναμική και αποφασιστική. Όχι παθητική, μετριοπαθής ή ανύπαρκτη όπως γίνεται από τους πολιτικούς μας μέχρι τώρα.

Πρέπει να δείξουμε στα υπόλοιπα Έθνη ότι διαθέτουμε αξιοπρέπεια, ήθος, Εθνική ομοψυχία και υπερηφάνεια, αλλά και στόχους που είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Στόχους που αφορούν στην ενδυνάμωση της πολιτικής βούλησης έναντι των οικονομικών συμφερόντων, στην ισχυροποίηση του Έθνους έναντι της παγκοσμιοποίησης, στην αντιμετώπιση των Χωρών ως Εθνικών οντοτήτων και όχι ως εκμεταλλεύσιμων επιχειρήσεων.

Σε αυτή τη μάχη σας καλώ να γίνετε αρωγοί και όλοι μαζί να δώσουμε στη Χώρα μας τη θέση και την αξία που πρέπει να έχει.

Ελευθέριος Σ. Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών