Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ… ΖΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

panic-thumb-large
Πονάνε και… τσούζουν πολύ την ελαφροδεξιά του φον Αντωνάκη, οι εκλεκτές υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, που καταρρίπτουν τις ανόητες θεωρίες περί «άξεστων», «αγράμματων» και «τραμπούκων». Ειδικά δε, αυτές των στρατιωτικών, που κονιορτοποιούν τις όποιες ελπίδες της νουδούλας για επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων ενστόλων (και των οικογενειών τους…) στο μαντρί της. Έτσι, τα παγωμένα (λόγω των εξελίξεων…) παπαγαλάκια, έχουν λάβει εντολές να κάνουν λυσσασμένες επιθέσεις κατά όσων ενστόλων επιλέγουν το δρόμο της Τιμής και του Καθήκοντος. Συνάμα, δείχνουν και τη… ζήλεια τους, γιατί οι......
δικοί τους υποψήφιοι είναι κατωτάτου επιπέδου. Δείτε, λοιπόν, αυτό το μείγμα πανικού και ζήλειας, με αφορμή τον δεύτερο στρατηγό που εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής (από το φόλα σαμαρικό antinews):  
stratigos
«Ένας ακόμη ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού αποφάσισε να γίνει… Χρυσαυγόπουλο και να προσκυνήσει τη σημαία του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον αντιστράτηγο Γεώργιο Επιτήδειο, τ. Διευθυντή Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
Μετά τον Συναδινό και ο Επιτήδειος συστρατεύεται με τις αξίες της του φασισμού, του τραμπουκισμού και της ακροδεξιάς στην Ελλάδα η οποία πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει ρίζες στον ελληνικό στρατό. Και είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ανώτατοι αξιωματικοί που υπηρέτησαν την πατρίδα και τίμησαν το εθνόσημο, αποφασίζουν να σταθούν πλάι στους φανερούς και αφανείς υποστηρικτές των πιο σκοτεινών περιόδων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Αλλά και να κοσμήσουν με το όνομά τους ένα ευρωψηφοδέλτιο «βουτηγμένο» στο αίμα.
Φαίνεται ότι ακροδεξιοί θύλακες υπάρχουν αρκετοί μέσα στο στράτευμα και είναι απορίας άξιο τι έγινε εκείνη η έρευνα που υποτίθεται ότι διεξήγαγε το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Άμυνας και έβγαλε τα πάντα «λάδι» στον στρατό».
(ΥΓ): Ας αφήσουν τις… ζήλειες τα παπαγαλάκια, κι ας αρχίσουν να ετοιμάζουν τα… μπογαλάκια. Γιατί μόνο 23 και σήμερα μείνανε!

1 σχόλιο:

  1. Συστήνω ξυδάκι ΤΟΠ στα σαμαρόσκυλα, που είναι και χωνευτικό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών