Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

propaganda copy 
Τις τελευταίες απελπισμένες προσπάθειες να σταματήσει το εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται ολοταχώς, κάνει το σάπιο και ετοιμόρροπο σύστημα, χρησιμοποιώντας τα γνωστά του υλικά: τη λάσπη, τη συκοφαντία και κυρίως τη… βλακεία. Έτσι, τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας αποκαλύπτουν τώρα τα νέα… εγκλήματα της Χρυσής Αυγής: κατηγορούμενος (χωρίς όνομα, άρα ο ΚΑΝΕΝΑΣ…) δηλώνει πως αναγκάστηκε να γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής για να βρει δουλειά, κάποιος άλλος (επίσης ανώνυμος…) δηλώνει πως όποιος φορούσε μαύρη μπλούζα έπαιρνε… παραπάνω συσσίτιο, ενώ ένας τρίτος… καταγγέλλει ότι τα στελέχη του Κινήματος διέδιδαν ότι στις προσεχείς εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα (ε αυτό πια κι αν είναι… έγκλημα!). Και ποια είναι η «πηγή» όλων αυτών των ανοησιών (που ακόμα κι αν είναι αλήθεια δε συνιστούν κανένα ποινικό αδίκημα…); «Δικαστικές πηγές»! Ιδού το στημένο ρεπορτάζ ενός καθεστωτικού ΜΜΕ:
«Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για.....
τη δράση και τα τερτίπια της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές τα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων πως οι αρμόδιοι του κόμματος έταζαν τα πάντα, προκειμένου να αποκτήσουν υποστηρικτές.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός κατηγορούμενου, ο οποίος σύμφωνα με δικαστικές πηγές στην απολογία του ανέφερε πως ήταν φοιτητής και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα μιας και ήταν και άνεργος. Όπως ανέφερε έβλεπε στις ειδήσεις πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής μπορεί να βρει δουλειά σε νέους άνεργους ανθρώπους και αυτό τον παρακίνησε για να επισκεφτεί τα γραφεία του κόμματος στην Ποσειδώνος.
Και προσθέτει στην απολογία του: “Με βρίσκει ένας άνθρωπος που ήταν στην υποδοχή και με ρώτησε εάν ερχόμουν πρώτη φορά στα γραφεία. Του απάντησα ναι. Ανέβηκα επάνω και εκεί με συνάντησε κάποιος, ο οποίος μου είπε: “Θα γίνεις μέλος, θα αφήσεις μία ταυτότητα, το κινητό και θα σε ενημερώσουμε εμείς, αν έχουμε ενημέρωση για εργασία”.
Ένα άλλο κατηγορούμενο μέλος της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως είχε πάει τρεις φορές στις διανομές φαγητού της Χρυσής Αυγής και πως φορούσε την μπλούζα όταν πήγε σε αυτά τα συσσίτια του μίσους. Στην ερώτηση των ανακριτικών αρχών εάν η Χρυσή Αυγή τον ανάγκαζε να φοράει την μπλούζα προκειμένου να πάρει τρόφιμα, εκείνος απάντησε «μάλιστα μας ανάγκαζαν».
Το τρίτο μέλος που απολογήθηκε ανέφερε πως τους έλεγαν πως η Χρυσή Αυγή είναι στο 6% και στις επόμενες εκλογές θα έρθει πρώτο κόμμα και άρα “όποιος πάει τώρα μαζί τους θα βοηθηθεί”…»
.
Αυτά είναι, λοιπόν, τα… νέα «στοιχεία», που θυμίζουν το γνωστό «πείτε κάτι για να’ χουμε να λέμε». Προφανώς και τα τελευταία, γιατί έρχονται η 18η και η 25η Μαΐου και μετά ο κάθε κατεργάρης (συμπεριλαμβανομένων των «δικαστικών πηγών»…) θα πάει στον πάγκο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών