Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

Παρέμβαση των σφαγέων των Ελλήνων υπέρ της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου


Παρέμβαση των σφαγέων των Ελλήνων υπέρ της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου

Από την στιγμή που ο ΓΑΠ από το Καστελόριζο άνοιξε τις πύλες για την επέλαση του ΔΝΤ στην Πατρίδα μας, έχουν συμβεί πολλά. Χιλιάδες αυτοκτονιών και εκατομμύρια απελπισμένων Ελλήνων έχουν δεχτεί μία άνευ προηγουμένου οικονομική επίθεση από τους διεθνείς τοκογλύφους μέσω των εν Ελλάδι συνεργατών τους στην δικτατορική συγκυβέρνηση.
Η φυλλάδα του Μπόμπολα και ο ΔΟΛ αποτέλεσαν αυτά τα χρόνια το γραφείο τύπου της συγκεκριμένης κυβέρνησης δοσίλογων και συνεπαγωγικά των σφαγέων του Ελληνισμού στο ΔΝΤ. Έτσι σε συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον έσπευσαν να.....
υποβάλλουν την αβανταδόρικη ερώτηση προκειμένου ο Τζέρι Ράις να πραγματοποιήσει την επέμβαση – εκβιασμό του έναντι του Ελληνικού Λαού.
Ερωτώμενος περί «πολιτικής σταθερότητας» ο Ράις υιοθέτησε πλήρως την ρητορεία Σαμαρά – Βενιζέλου λέγοντας ότι «στο ελληνικό πρόγραμμα, όπως και σε άλλα προγράμματα, η πολιτική σταθερότητα είναι σημαντικό ζήτημα», ενώ έσπευσε να τονίσει ότι «η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις χώρες, για τις οποίες συζήτησαν οι κ.κ. Μέρκελ και Λαγκάρντ την προηγούμενη Παρασκευή», αποκαλύπτοντας ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα τόσο της Μέρκελ όσο και της Λαγκάρντ. Πάλι καλά που ο Ράις δεν επανέλαβε το «Βενιζέλος ή τανκς» που εκστόμισε ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ εβρισκόμενος σε ένα ντελίριο παραισθησιογόνου μεγαλομανίας.
Δεν θα σχολιάσουμε το αισχρό γεγονός της παρέμβασης στα εσωτερικά μίας θεωρητικά κυρίαρχης χώρας από έναν εκπρόσωπο διεθνούς οργανισμού, υπεύθυνου για χιλιάδες αυτοκτονιών. Είναι, άλλωστε, πολυτέλεια που δεν αρμόζει στην περίσταση να διαμαρτυρόμαστε για την χαμένη εθνική ανεξαρτησία, τη στιγμή που τη χώρα διοικεί μία ξενόδουλη χούντα, που κατέλυσε το πολίτευμα κατ’ εντολή ξένων κέντρων εξουσίας και μάλιστα βραβεύτηκε για αυτό.
Αυτό που χρήζει σχολιασμού και πρέπει να έλθει σε γνώση των Ελλήνων είναι η πολιτική προτίμηση των σφαγέων του Ελληνισμού. Το ΔΝΤ, η Μέρκελ και όλοι οι άλλοι που οδήγησαν τους Έλληνες στη σημερινή κατάντια ψηφίζουν χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά και έχουν διατάξει την πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Αυτό καθιστά μονόδρομο για τις εκλογές την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής και το «βαθύ τροπικό μαύρισμα» της χούντας των ξενόδουλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών