Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 10, 2014

Μήνυμα Νίκης και από την ακριτική Ορεστιάδα... Κατάμεστη η αίθουσα στην εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη"


Χρυσή Αυγή παντού: Η ακριτική Ορεστιάδα στέλνει το μήνυμα της αντίστασης - Φωτορεπορτάζ

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που σε αγαστή συνεργασία προσπάθησαν να δημιουργήσουν κράτος και παρακράτος με τα γνωστά γρουπούσκουλα της αριστεράς, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  8 Μαΐου, η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ορεστιάδα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση σ' αυτήν την ακριτική γωνιά της πατρίδας μας παρευρέθηκε πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, που ως κεντρικό ομιλητή είχε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.
Την εκδήλωση άνοιξαν με .......
σύντομους χαιρετισμούς οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής για την Π.Ε Έβρου, Διμηνίδου Δήμητρα, Καλαϊτζίδου Στάμω, Ζουμπούλη Χριστίνα, Θεοχαρίδης Κωνσταντίνος και Γεράκης Παναγιώτης.

Οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν να λάβουν θέση στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης με την Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, καθώς και στην μάχη για την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους. Επίσης, κάλεσαν τον κόσμο να συστρατευτεί στον δίκαιο Αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ώστε να μην να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη σ΄ αυτές τις εκλογές.
Στην συνέχεια την λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αναφορικά με τις διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας. Δήλωσε δε, την ακλόνητη πίστη του πως πολύ σύντομα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μας θα απελευθερωθούν, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν επανέλαβε το λόγια του συναγωνιστή και βουλευτή Γιώργου Γερμενή προς τους πολιτικάντηδες, ότι πλησιάζει ο καιρός που θα αναγκαστούν να φύγουν “με αεροπλάνα και βαπόρια”!

Με τον πύρινο λόγο του, ο συναγωνιστής Τσακίρης, κατέστησε σαφές ότι η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “οι τούρκοι πράκτορες, καλά θα κάνουν από τώρα να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και να πάνε στον αγύριστο”!
Τόνωσε το ηθικό των συναγωνιστών στην Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού και αναφέρθηκε στην προδοτική παραχώρηση της Ανατολικής Θράκης, την οποία το γένος έχει ποτίσει με ποταμούς αίματος.
Αναφερόμενος στα ευρωπαϊκά θέματα, ο συναγωνιστής Τσακίρης, επισήμανε την ύπαρξη ρεύματος αλλαγής στην Ευρώπη, με την ενδυνάμωση των εθνικιστικών κινημάτων. Ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή θα λειτουργήσει, όπως πάντα, με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, ενώ εξήγησε τις προϋποθέσεις συνεργασιών με άλλα Εθνικιστικά κινήματα και χώρες. Αναλύοντας το τι θα πράξει στο ευρωκοινοβούλιο, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε μέσο και τρόπο στην σύνδεση, συνεργασία και ένταξη των Σκοπίων και της Τουρκίας, στην λεγόμενη “Ε.Ε.”!

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Τσακίρης διεμήνυσε πως η μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου θα αποτελέσει το έναυσμα για μια διαφορετική Ευρώπη, μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων τραπεζιτών, η οποία θα σέβεται τα εθνικά μας δίκαια και θα προωθεί τα εθνικά μας συμφέροντα σε όλα τα σημαντικά εθνικά ζητήματα.
Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, κατά τον οποίον δόθηκαν απαντήσεις στις ποικίλες ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών