Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

Εμπρός, Πάντα Εμπρός, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!


Εμπρός, Πάντα Εμπρός, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατήγαγε τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο κυρίως στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έναν Θρίαμβο, κατορθώνοντας να υπερκεράσει εμπόδια τα οποία έδειχναν απροσπέλαστα.
Η ακλόνητη Πίστη στον Αρχηγό και η χαλύβδινη Θέληση για ακατάπαυστο Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη, οδήγησε σε ένα μεγαλειώδες εκλογικό αποτέλεσμα: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίνει βροντερό Εθνικιστικό Παρόν σε όλα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της Πατρίδος μας, ενώ ταυτόχρονα θα προασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα και  στην Ευρώπη, με 3 εκλεγμένους Έλληνες Εθνικιστές!
Για να επιτευχθεί όμως τούτος ο άθλος, κοπίασαν, ίδρωσαν και μάτωσαν συναγωνιστές μας σε κάθε άκρη της Ελληνικής Πατρίδος. Με ηθικό ακμαιότατο  και φρόνημα υψηλό, με......
πλήρη συναίσθηση του Καθήκοντος έναντι του Αρχηγού, του Κινήματος και της αγαπημένης Πατρίδος, πάτησαν σε κάθε σπιθαμή της ιερής πάτριας γης, αντιστεκόμενοι στις βρώμικες μεθοδεύσεις, στην συνεχή λάσπη και στις ελεεινές συκοφαντίες, στην  πολιτική τρομοκρατία ενός σάπιου Καθεστώτος προδοτών και διεφθαρμένων.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες!
Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία συνεχίζεται αδιάκοπα. Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται στο πλευρό μας, αναγνωρίζοντας το δίκαιο του ιερού Εθνικού και Κοινωνικού μας Αγώνος. Η εκλογική Νίκη αφιερώνεται στον Αρχηγό και τους έγκλειστους Συναγωνιστές μας και ανήκει σε όλους εσάς, τους ακάματους Αγωνιστές της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας που σηκώσατε το βάρος του Αγώνος, από οποιοδήποτε πόστο κλήθηκε ο καθένας να συνδράμει.
Την επομένη της εκλογικής Νίκης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εκπροσωπώντας περισσότερους από 500.000 Έλληνες, απαιτεί από το αντεθνικό Καθεστώς των επίορκων την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του Αρχηγού και των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων!
Ούτε βήμα πίσω! Για την Πατρίδα και το Λαό, Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών