Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

Οι αστυνομικοί έφτυσαν περιφρονητικά τον Δένδια και το Καθεστώς των επιόρκων


Ξεκίνησαν ξανά οι αναλύσεις από τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά όργανα του Καθεστώτος, σχετικά με την ψήφο των αστυνομικών, στοχοποιώντας μια κατηγορία εργαζομένων και μάλιστα ενστόλων.
Αριστεριστές δημοσιογραφίσκοι, στάζουν χολή κατά των αστυνομικών, κατηγορώντας τους επί της ουσίας, διότι εφαρμόζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν ελεύθερα το κόμμα της επιλογής τους.
Προφανώς τα μαρξιστικά ανδρείκελα της πληρωμένης ενημέρωσης θα ήθελαν οι αστυνομικοί να πτοηθούν από την πολιτική τρομοκρατία του Δένδια και της κλίκας του, οι οποίοι με ύφος χιλίων καρδιναλίων απαιτούσαν από ένστολους να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Είπαμε, ζούμε σε «δημοκρατικό» Καθεστώς πειθαναγκασμού, απαγορεύσεων και φόβου, όπου οι......
πληρωμένοι κονδυλοφόροι θαρρούν πως θα επιβάλλουν στους ψηφοφόρους τις προσταγές μιας αντεθνικής και διεφθαρμένης Χούντας.
Κατά πως αναφέρουν με μίσος λοιπόν, οι εργολάβοι της εξαπάτησης, «σε 18 εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ειδικοί κατάλογοι όπου αναγράφονται 2.800 αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το μέσο όρο των ποσοστών της, λαμβάνοντας από 16,7% έως και 22%». Μάλιστα επισημαίνουν με προφανή σκοπιμότητα, πως «στα γειτονικά εκλογικά τμήματα όπου δεν ψήφιζαν αστυνομικοί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν ξεπερνούσαν το 9%, κάτι που σημαίνει πως όπου ψήφιζαν αστυνομικοί τα ποσοστά του ακροδεξιού μορφώματος διπλασιάζονταν».
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα χαιρετίζει τους Έλληνες ένστολους, οι οποίοι περιφρόνησαν τον επίορκο πολιτικό τους προϊστάμενο και την αισχρή, ανήθικη και παράνομη προπαγάνδα του κόμματός του κατά ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος, το οποίο εμπιστεύονται 536.000 Έλληνες!
Καλούμε δε τους στρατευμένους δημοσιογράφους-πραίτορες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, να μας πουν τι ψήφισε το σινάφι τους, τι ψήφισαν οι βολεμένοι, πάμπλουτοι συνδικαλιστές του δημοσίου. Για να δούμε ποιος είναι εκείνος, ο οποίος συντηρεί και ενθαρρύνει το Καθεστώς της σαπίλας, της διαφθοράς και της μίζας και ποιος εκείνος που θέλει ένα Νέο Κράτος Εθνικά Ανεξάρτητο και Κοινωνικά Δίκαιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών