Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

Μετράει ώρες ο πρωθυπουργός της προδοσίας και της σκευωρίας μετά την παταγώδη αποτυχία


Μετράει ώρες ο πρωθυπουργός της προδοσίας και της σκευωρίας μετά την παταγώδη αποτυχία

Αυτό που προσπαθεί να περάσει το Μαξίμου ως "επιτυχία", όλοι στην Συγγρού έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για μια παταγώδη αποτυχία που οδηγεί την ψοφοδεξιά στον πλήρη αφανισμό, γι΄ αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την διαδοχή του Σαμαρά.
Η πρώτη μομφή στον απερχόμενο πρωθυπουργό είναι ότι το περιβάλλον της "Πολιτικής Άνοιξης" έχει συρρικνώσει την παράταξη και την οδηγεί σε απανωτά πολιτικά λάθη με κυριότερο την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η τακτική αυτή Βορίδη έχει οδηγήσει μεγάλες μάζες ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στον Λαϊκό Σύνδεσμο ανεπιστρεπτί!
Ακόμη, όλες οι υποδείξεις του Σαμαρά σε αυτοδιοικητικές επιλογές στέφθηκαν με παταγώδη αποτυχία όπως οι Σπηλιωτόπουλος, Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Καλαφάτης κ.α. Επιπλέον, η "Καραμανλικοί" και το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη είναι πλήρως αποκλεισμένο με αποτέλεσμα να.......
ετοιμάζουν τώρα μετά την ήττα των ευρωκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών την εκδίκησή τους.
Ο Σαμαράς δέχεται τώρα εισηγήσεις για αξιοποίηση της Ντόρας ως επίτροπου της Ελλάδας και επαναπατρισμό του Καρατζαφέρη, αλλά και οι δυο τους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την καρατόμηση του καταρρέοντος προέδρου της "Πολιτικής Άνοιξης".
Από την άλλη, παρότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί να σιωπά και δεν δείχνει διάθεση να αναμειχθεί στις εσωκομματικές διεργασίες της ΝΔ, στελέχη που συνομιλούν συχνά μαζί του τον βρίσκουν προβληματισμένο με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τις αυτοδιοικητικές αστοχίες της περασμένης Κυριακής.
Πρώην βουλευτές αλλά και εν ενεργεία στελέχη που διατηρούν στενούς δεσμούς με τον Κώστα Καραμανλή εκτιμούν ότι είναι επείγον για τη ΝΔ να κάνει κεντροδεξιά στροφή και υποστηρίζουν ότι το «φαινόμενο Τάκης Μπαλτάκος» έκανε ιδεολογική και εκλογική ζημιά στην παράταξη και ότι οι ψήφοι πήγαν τελικά στη Χρυσή Αυγή.
Δεν είναι τυχαίο πως στην Κεστρίνη του Δήμου Φιλιατών βρέθηκαν στην κάλπη 41 φάκελοι με φωτογραφίες του Κώστα Καραμανλή!
Είναι κι αυτό ένα μήνυμα προς τον Σαμαρά να ετοιμάζει βαλίτσες και να ετοιμάζεται να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη και τον Λαό για την προδοσία που διέπραξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών