Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαδίδουν πως η Χρυσή Αυγή πήρε 65.000 ευρώ, ενώ έχουν περικόψει πλήρως την κρατική επιχορήγηση


Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαδίδουν πως η Χρυσή Αυγή πήρε 65.000 ευρώ, ενώ έχουν περικόψει πλήρως την κρατική επιχορήγηση

Η προπαγάνδα και η ψευδολογία των διαφόρων εκφράσεων του συστήματος δεν έχει όρια. Την στιγμή που έχει περικοπεί πλήρως η κρατική χρηματοδότηση προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάποιοι δεν διστάζουν να πουν ψέματα επί τούτου.
Η «Καθημερινή» αναφερόμενη στην έκτακτη επιχορήγηση των κομμάτων για τις ευρωεκλογές γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα 7.000.000 ευρώ της φετινής εκλογικής επιχορήγησης κατανέμονται, με βάση την κυβερνητική απόφαση, ως εξής: Το 50% μοιράζεται με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2009, το 10% με......
βάση τις βουλευτικές του 2012, ενώ το υπόλοιπο 40% με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Το 60% της επιχορήγησης δόθηκε ως προκαταβολή, πριν από τις εκλογές. Σύμφωνα με τα κριτήρια που διαμορφώθηκαν, η προκαταβολή μοιράστηκε ως εξής: Το ΠΑΣΟΚ έλαβε 1.368.360 ευρώ, η Νέα Δημοκρατία 1.337.770 ευρώ, το ΚΚΕ 320.110 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 261.310 ευρώ, οι Οικολόγοι Πράσινοι 128.310 ευρώ, η Χρυσή Αυγή 64.540 ευρώ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 52.570 ευρώ και η Δημοκρατική Αριστερά 43.820 ευρώ. Όπως βλέπουμε, ο υπολογισμός του 50% της επιχορήγησης με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2009 (προ πενταετίας) οδήγησε σε επιχορήγηση που δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή δύναμη των κομμάτων».
Η αλήθεια στην όλη αυτή υπόθεση είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει λάβει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από το ποσό που υποτίθεται πως θα έπαιρνε. Και αυτό συμβαίνει γιατί εντελώς ανήθικα και παράνομα περικόπηκε ολοκληρωτικά η κρατική της χρηματοδότηση, με έναν φωτογραφικό νόμο ο οποίος είχε μεταγενέστερη ισχύ. Παρόλα αυτά, όμως, δεν διστάζουν να πουν ψέματα, ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε κι αυτή οικονομική επιχορήγηση, ενώ κάτι τέτοιο είναι εντελώς αναληθές.
Καλούμε, πάντως, τόσο τους υπεύθυνους της εφημερίδας όσο και αυτούς που της έδωσαν τα «στοιχεία» να μας πληροφορήσουν πού ακριβώς βρίσκονται αυτά τα 64.540 ευρώ. Από την στιγμή που δεν τα έχουμε λάβει σε ποιανού τα χέρια βρίσκονται; Με κάτι τέτοια ψέματα θεωρούν ότι είναι δυνατόν να συνεχίσουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου; Επαναλαμβάνουμε, πως έχουμε την απορία τι έγιναν αυτά τα 64.540 ευρώ. Έμειναν ξεχασμένα σε κάποιο συρτάρι; Τα μοίρασαν μεταξύ τους τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου»; Ή μήπως πήγαν στην τσέπη κάποιου αετονύχη; Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε.
Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Είναι ολοφάνερο ότι με βάση τους υπολογισμούς της εφημερίδας υπάρχει μια τουλάχιστον περίεργη αναντιστοιχία ανάμεσα στο ποσό που (δήθεν) θα πάρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σ΄αυτό κάποιων άλλων σχηματισμών. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών