Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ…

maziotis
Μια νέα ληστεία, σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο της Λάρισας, έκαναν –όπως όλα δείχνουν- οι προστατευόμενοι «κοινωνικοί αγωνιστές» Μαζιώτης και ΣΙΑ (που όλο τους ψάχνουν η CIA, η DIA, η Αντιτρομοκρατική, η ΕΥΠ και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, αλλά –φευ- δεν μπορούν να τους βρουν – ίσως να τους έχει… καταπιεί η γη…).  
Οι δράστες ήταν πέντε, με τους δυο να περιμένουν έξω από την τράπεζα και οι άλλοι τρεις μπήκαν μέσα μεταμφιεσμένοι.
Περίμεναν πέντε ολόκληρα λεπτά να......
ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια διέφυγαν με το ποσό των 200.000 ευρώ με κλεμμένο αυτοκίνητο, που αργότερα έκαψαν περίπου 2χλμ. έξω από το Συκούριο.
Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι στις αρχές του ’90, ο Χριστόδουλος Ξηρός μαζί με άλλους ληστοτρομοκράτες της 17Ν έκλεψαν ρουκέτες από το στρατόπεδο του Συκουρίου. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!
(ΥΓ): Η μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε πραγματικό επαναστάτη (και το γράφουμε αυτό ασχέτως της εντονότατης διαφωνίας μας με τη βία και την τρομοκρατία…), είναι να προκαλέσει αναταραχή, να αλλάξει τα δεδομένα και να δρομολογήσει εξελίξεις. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς από τους αρειμάνιους «κοινωνικούς αγωνιστές» (Μαζιώτηδες, Ξηρούς κ.λπ.), να χτυπήσουν την προεκλογική περίοδο! Μάλιστα, κάποιες διαρροές στα ΜΜΕ κατά την προεκλογική περίοδο, ανέφεραν ότι η συγκυβέρνηση τρέμει τυχόν τρομοκρατικό χτύπημα, που ενδεχομένως να έφερνε τα πάνω-κάτω. Προφανώς, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, φοβόταν γενικώς τρομοκρατικό χτύπημα αγνώστου προελεύσεως (πιθανότατα και προβοκατόρικο…) και όχι από τη συγκεκριμένη συμμορία, που απόδειξε με την απραξία της πόσο πειθήνια είναι στο σάπιο καθεστώς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών