Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΞΕΧΝΑ ΤΗ «ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ», Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που στη νουδούλα και στον ευρύτερο χώρο του σάπιου κατεστημένου, γίνεται κουβέντα για το που πρέπει να στραφεί ο φον Αντωνάκης για να ενισχύσει τα ισχνά ποσοστά της νουδούλας, εν όψει των καταιγιστικών εξελίξεων που αναμένονται προσεχώς και που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, έρχεται ένας ισχυρότατος παράγοντας του συστήματος, ο διευθυντής του ψυχάρειου «Βήματος» Καρακούσης και του συστήνει να μην ακούσει τις «σειρήνες» που του συνιστούν «δεξιά στροφή». Αφενός μεν διότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον μια σταθερή και συμπαγής πολιτική δύναμη, η οποία έχει μόνο εισροές, και αφετέρου για να μην την ενισχύσει περαιτέρω. Ιδού:

«Πριν από τις τριπλές εκλογές του Μαΐου σημειώναμε ότι τα αποτελέσματα θα προσφέρουν το έναυσμα μιας μακράς διαδικασίας αναδιάρθρωσης της πολιτικής.
Δεν έχουν κλείσει καν δυο εβδομάδες από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και η ανασύνταξη της πολιτικής ξεκίνησε.
Στη Νέα Δημοκρατία συζητούν ήδη αν το κόμμα τους θα πρέπει να αποκτήσει το απαιτούμενο «δεξί βάθος» ώστε...
να προσελκύσει τους ψηφοφόρους που τοποθετούνται στα δεξιά της.
Οι θιασώτες του μεταπολεμικού δόγματος «όσο δεξιότερα, τόσο καλύτερα» πιέζουν έντονα τον κ. Σαμαρά και όσο θα περνά ο καιρός θα τον πιέζουν ολοένα και περισσότερο.

Ο στενός του κύκλος είναι δεκτικός σε τέτοιες πιέσεις και η προσφορά δελεαστική. Μετά την υποχώρηση των ΑΝΕΛ, την καθίζηση της κίνησης Πολύδωρα – Ζωή και τη νεκρανάσταση Καρατζαφέρη υπάρχει έδαφος προσέγγισης του πιο δεξιού ακροατηρίου.

Με τη διαφορά ότι ο κύριος όγκος της ακροδεξιάς... κατέχεται από τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, που πλέον έχει χτίσει βάσεις και δεν προσφέρεται για εύκολη λεηλασία. Η προηγούμενη εμπειρία μάλιστα είναι αρνητική για τη Νέα Δημοκρατία. Όποτε έστριψε δεξιότερα, τη Χρυσή Αυγή ευνόησε, παρά την ίδια.

Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο δόγμα δεν χτίζει τις πλειοψηφίες που διεκδικεί. Οι «σειρήνες» της Δεξιάς του φωνάζουν δεξιότερα. Ωστόσο δεν έχει πολύ δρόμο να διανύσει στο δεξί μονοπάτι…».

(ΥΓ): Το χειρότερο για τον φον Αντωνάκη και την ΝΔ (Νέα Δυστυχία) του, είναι πως ότι κι αν κάνει χάνει! Προς τον «μεσαίο χώρο» γέρνει, χάνει προς την Χρυσή Αυγή! Προς τα «δεξιά» γέρνει, πάλι χάνει προς την Χρυσή Αυγή! Τι άλλο να κάνει;

2 σχόλια:

  1. Τι ΄λλο να κάνει; Μήπως να βλέπαμε τις πλάτες του φεύγοντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο να κάνει; Όταν έρθει η εξέγερση, να παρακαλάει για τη ζωή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών