Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

Πανικός στο «Έθνος»: Νέα λασπολογική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Ενοχλημένη σφόδρα από τις σκληρές Αλήθειες που ακούστηκαν στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης η φυλλάδα του Μπόμπολα προσπάθησε, για μια ακόμη φορά, να θάψει την πραγματικότητα κάτω από την συνεχή παραγωγή λάσπης από την έντυπη μπετονιέρα του μεγαλοεργολάβου. Το «Έθνος», κάτω από τον άκρως προκλητικό τίτλο «Λασποβροχή από τους Χρυσαυγίτες» και υπότιτλο «Αρένα η Βουλή με ύβρεις και καταγγελίες χωρίς στοιχεία», έδειξε εκτός από τον πανικό του και την απύθμενη θρασύτητα που το διέπει. Να αναφέρεται σε λασποβροχή το έντυπο ενός τύπου, ο οποίος εκτός από την λάσπη της κατασκευαστικής του εταιρείας χρησιμοποιεί και την έντυπη λάσπη για να παραπλανήσει και να συκοφαντήσει πάει πολύ.

Δίχως το παραμικρό ίχνος ντροπής η ρυπαροφυλλάδα αυτή μιλά για...
«καταγγελίες χωρίς στοιχεία». Ενώ, προφανώς, θεωρούνται ως «τρανταχτά στοιχεία» οι συνεντεύξεις που πήρε στο παρελθόν από διάφορους μάρτυρες με κωδικούς του αλφαβήτου, οι οποίοι ομιλούν, δίχως κανένα αποδεικτικό στοιχείο, για παράνομα οπλοστάσια, σφαγές αμνοεριφίων και άλλες παρεμφερείς αηδίες. Ως «ατράνταχτα στοιχεία», επίσης, παρουσιάζεται η διαστρέβλωση και η παραποίηση Χρυσαυγίτη από τα Γιαννιτσά, ο οποίος παρουσιάστηκε ως «Γερμανός νεοναζί».

Αυτή η χυδαία παραπληροφόρηση συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς το «Έθνος» (όπως και άλλοι συνεταίροι του στην παραγωγή λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) παρουσιάζει τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «τρανών προγόνων ιχνηλάτες» ως… «ναζιστικό εμβατήριο των SS» με εξελληνισμένους στίχους, οι οποίοι ουδέποτε τραγουδήθηκαν από τους συγκεντρωμένους στην εκδήλωση!

Με κάτι τέτοιες αθλιότητες, όμως, Αθώοι Άνθρωποι βρίσκονται στην Φυλακή και αυτό, φυσικά, συμβαίνει γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προσκύνησε ούτε τον Μπόμπολα ούτε κανέναν άλλον από τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ, όπως τους αποκαλούσε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τελικά παραδόθηκε αμαχητί στις επιθυμίες τους. Όσο για τον αριθμό των συγκεντρωμένων έξω από την Βουλή, όταν το ίδιο το «Έθνος» γράφει για 350 άτομα καταλαβαίνετε πόσο πολύ περισσότερα ήταν στην πραγματικότητα. Από την παραγωγή λάσπης εννοείται πως δεν έλειπε κι αυτή την φορά ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Είναι τόσο «ισχυρογνώμων» ο Ιγνατίου ώστε στον νέο του οχετό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γράφει τα εξής: «Διότι όταν η Χρυσή Αυγή στοχεύει τη δημοκρατία, τότε στοχεύει όσους από εμάς επιμένουμε να τους πολεμάμε με δημοκρατικούς και μόνο όρους». Είναι ο ίδιος που πριν από λίγες μόλις ημέρες έγραφε ότι «Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Τόσο απλά».

Για τέτοια σταθερότητα απόψεων μιλάμε. Μάλλον κάποιοι του ψιθύρισαν ότι με κάτι τόσο φανατισμένα κείμενα όχι μόνο δεν κάνει κακό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά την δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Συνιστούμε στον Μπόμπολα και τους υπαλλήλους του να κάνουν υπομονή. Δεν έχουν δει τίποτα ακόμη από την κοινωνική και εκλογική εκτόξευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που θα έρθει στο προσεχές μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών