Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

Μαύρη προπαγάνδα: βαφτίζουν Ελληνικά στρατιωτικά εμβατήρια σε «εμβατήρια των SS» - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Μαύρη προπαγάνδα: βαφτίζουν Ελληνικά στρατιωτικά εμβατήρια σε «εμβατήρια των SS» - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Όταν οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και δη τα στελέχη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά αδυνατούν να αντικρούσουν με πολιτικά επιχειρήματα τις βόμβες που εξαπέλυσαν χθες από την Βουλή ο παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και οι επίσης παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές Χ. Παππάς και Ι. Λαγός, τότε αναλαμβάνουν δράση οι πραίτορες της Χούντας, τα τσοντοκάναλα και οι κιτρινοφυλλάδες της διαπλοκής.
Ανίκανοι όντας να......
απαντήσουν με στοιχειωδώς σοβαροφανή τεκμήρια επί των βαρύτατων καταγγελιών από μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επιδόθηκαν στο εργολαβικό, βρωμερό τους έργο: την λάσπη, το ψεύδος, την μαύρη προπαγάνδα.
Δι' αυτής της μεθόδου, οι άθλιοι της δημοσιογραφίας (μίσθαρνα όργανα των αθλίων της πολιτικής), βάφτισαν το ελληνικό στρατιωτικό εμβατήριο «Περνούν Στρατιώτες», σε εμβατήριο των γερμανικών SS!
Ιδού πως έχουν τα πραγματικά γεγονότα: κατά τη χθεσινή συγκέντρωση χιλιάδων Χρυσαυγιτών στην Πλατεία Συντάγματος, ακούστηκε από τα ηχεία το εμβατήριο.......

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/maurh-propaganda-baftizoun-ellhnika-stratiwtika-embathria-se-embathria-twn#ixzz33lIqOeU3

1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΡΩΤΗΣ, ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΚΕ ΤΟΥ ΔΟΛ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ.ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΥΝΕ ΜΕ ΤΑ SS ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙ ΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛ;ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών