Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

Μια ακόμη ληστεία που "βολεύει" την Κυβέρνηση... Σατανική Σύμπτωση ή άνωθεν εντολή;!


Μετά τους τρομοκράτες και οι ληστές στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης

Γράφαμε προ μηνός για την «μυστηριώδη» διάρρηξη που σημειώθηκε στην ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ και συγκεκριμένα στον φωριαμό που φυλάσσονταν τα έγγραφα για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ. Το εν λόγω βρωμερό και πολυσχιδές σκάνδαλο είχε αρχίσει να λαμβάνει «γαλάζιες» προεκτάσεις και αίφνης σημειώθηκε διάρρηξη, συνοδευόμενη από πλήρη αδιαφορία του κράτους για διαλεύκανση της υποθέσεως. Η υπόθεση, όπως σημείωναν τα ελάχιστα ρεπορτάζ που έθιξαν το ζήτημα, «έκλεισε» πριν ακόμα ανοίξει, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα δεν κλήθηκε ούτε καν η αστυνομία για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.
Τώρα διαβάζουμε μία νέα περίεργη είδηση που.....
προφανώς σχετίζεται με την «χαμένη» δικογραφία για τον χρηματισμό του Μιχελάκη από τον Πάλλη. Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα στο αστυνομικό ρεπορτάζ ότι σημειώθηκε «διάρρηξη» στο μουσείο του εφοπλιστή Πάλλη, χώρος που είχε πρωταγωνιστήσει στο φιάσκο Δένδια με το δήθεν «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής.
Το περίεργο της όλης υποθέσεως, πέρα από την σύμπτωση των ευεργετικών για την κυβέρνηση «διαρρήξεων», είναι ότι παρότι είχαν ψαχτεί ενδελεχώς όλοι οι χώροι του εν λόγω μουσείου, κανείς δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς αφαιρέθηκε από αυτή την «διάρρηξη» και γιατί επιλέγησαν οι συγκεκριμένοι χώροι - κοντέινερ για στόχος.
Από ότι φαίνεται η κυβέρνηση εξαργυρώνει σε δόσεις την βοήθεια για απόδραση που έχει κατά καιρούς προσφέρει σε τρομοκράτες, ληστές και πάσης φύσεως κακοποιά στοιχεία, τα οποία τις κρίσιμες στιγμές επεμβαίνουν για να συσκοτίσουν και να συγκαλύψουν τα σκάνδαλα της συγκυβέρνησης του μνημονίου.
Τι έγγραφα και τι αποδεικτικά στοιχεία χάθηκαν άραγε από τις δύο αλλεπάλληλες «μυστηριώδεις» διαρρήξεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών