Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

Δε γιορτάζουμε την 24η Ιουλίου



Την 24η Ιουλίου 2014, το μεταπολιτευτικό Καθεστώς συμπληρώνει τέσσερις δεκαετίες ζωής. Τέσσερις δεκαετίες μέσα στις οποίες είχε όλο τον απαραίτητο χρόνο για να αναδείξει τις αρχές και τις αξίες της γενιάς του Πολυτεχνείου, η οποία -ως ισχυρίζονται οι «δημοκράτες»- έριξε τη Χούντα των συνταγματαρχών, και επιπλέον να διαμορφώσει ένα Κράτος στα πλαίσια των επικρατουσών ιδεολογιών του φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας.
Το σημερινό αντεθνικό Κράτος, είναι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των πολιτικών ταγών του τόπου και ταυτόχρονα της κλειστής εκείνης κάστας της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία διατηρεί τα προκλητικά της προνόμια εν μέσω φτωχοποίησης μεγάλων τμημάτων του Λαού μας. Τι ακριβώς λοιπόν αποκαταστάθηκε την 24η Ιουλίου του 1974;
Η ιστορική πορεία του....
Καθεστώτος της μεταπολίτευσης, δεν αφήνει περιθώρια λάθους: αποκαταστάθηκαν οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά οι δυνάμεις εκείνες οι οποίες οδηγούν το Λαό και την Πατρίδα προς την καταστροφή. Αντιθέτως, ο Λαός μας τέθηκε υπό την ομηρία των πολιτικάντηδων, τους οποίους έπρεπε να προσκυνά προκειμένου να λάβει το «αντίδωρο» του κομματικού Κράτους. Το ευρωπαϊκό όνειρο δε, στο οποίο βασίστηκε η προπαγάνδα των κομμάτων εξουσίας, εξελίχθηκε σε ευρωπαϊκό εφιάλτη, ο οποίος μάλιστα δείχνει ατελείωτος.
Αναμφισβήτητα, η μεταπολίτευση απέφερε τεράστια οφέλη στα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς. Ανεξέλεγκτα και ασύδοτα, επιδόθηκαν στην ανελέητη λαφυραγώγηση του δημοσίου, σε κομπίνες και ενέργειες οι οποίες ζημίωσαν την Πολιτεία. Κι όλα αυτά, υπό την πλήρη ανοχή της υποτιθέμενης «ανεξάρτητης» δικαστικής εξουσίας και βεβαίως της λεγόμενης και τέταρτης εξουσίας, των δημοσιογράφων. Κατά διαβολική «σύμπτωση», εκείνοι οι οποίοι όφειλαν να ελέγχουν την εκτελεστική εξουσία σιώπησαν, με κάποιους από αυτούς να μετατρέπονται σε εθνικούς εργολάβους, εισπράττοντας πακτωλούς δημοσίου χρήματος κατά τρόπο τουλάχιστον σκανδαλώδη.
Πέραν όμως των πολιτικών εκείνων αποφάσεων που συνέβαλαν τα μέγιστα στην οικονομική χρεοκοπία, οι αντίστοιχες πολιτικές ενέργειες επί των εθνικών θεμάτων συνέβαλαν και συμβάλουν στη συρρίκνωση τόσο της εθνικής μας κυριαρχίας, όσο και στη δυνατότητα υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού. Ο σαφώς αντεθνικός προσανατολισμός της δημόσιας εκπαίδευσης, η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική, η ασύδοτη δράση ελεγχόμενων από ξένα κέντρα «ανθρωπιστικών» οργανώσεων, συντελούν στην ολοένα και ταχύτερη εθνική αποδόμηση και προσαρμογή στα πρότυπα των πολυφυλετικών κοινωνιών.
Εντός των παραπάνω ασφυκτικών πλαισίων, η υπογραφή των Μνημονίων υπήρξε το κερασάκι στην τούρτα της μεταπολίτευσης. Επιβλήθηκαν μάλιστα, δίκην τιμωρίας στον Ελληνικό Λαό, ενώ οι πραγματικοί υπεύθυνοι της δυστυχίας, οι πολιτικάντηδες και οι χορηγοί τους, παραμένουν στις θέσεις τους υποστηρίζοντας θρασύτατα πως αγωνίζονται για την «σωτηρία της Ελλάδος».
Η ατιμωρησία και η αλαζονεία του αντεθνικού Καθεστώτος εντούτοις, υπέστη βαρύτατο πλήγμα από την είσοδο στη Βουλή των Ελλήνων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, τον Ιούνιο του 2012. Αίφνης, τα υποτίθεται αντιμαχόμενα -για το «καλό» του Λαού και της Πατρίδος- κόμματα, συνασπίσθηκαν σε ενιαίο μέτωπο κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Από κοινού, προχωρούν στις αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και στελεχών του Κινήματός μας. Από κοινού χειροκροτούν τις μεθοδεύσεις και τις προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις τις οποίες ανακοινώνουν απλά οι επίορκοι δικαστικοί. Η μεταπολίτευση των πολιτικών διώξεων, των παράνομων προφυλακίσεων, των απαγορεύσεων και των περιοριστικών όρων των Ελλήνων Εθνικιστών, φαντάζει ως ο επιθανάτιος ρόγχος ενός διεφθαρμένου Καθεστώτος, το οποίο πρόσκαιρα πανηγυρίζει.
Εμείς οι Εθνικιστές όμως, δεν εορτάζουμε την 24η Ιουλίου, διότι σε αυτή την περίπτωση θα συμμετείχαμε στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από τις ορδές των απατεώνων, των κλεφτών και των ξενόδουλων. Όχι μόνο δεν εορτάζουμε λοιπόν, αλλά με περίσσιο θράσος αγωνιζόμαστε με όλη μας την Ψυχή για να τραγουδηθεί σύντομα από τα εκατομμύρια των Ελλήνων το τραγούδι της συντριβής των Τυράννων και της Λευτεριάς της Πατρίδος μας!
Ευάγγελος Καρακώστας
Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών