Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΦΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

Επίθεση στον ανεκδιήγητο δήμαρχο Μπουτάρη έκανε από άμβωνος ο μητροπολίτης Άνθιμος, για την απόφαση που πήρε για ίδρυση Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης στην συμπρωτεύουσα και για τη στήριξη που παρέχει στη δημιουργία Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. 

Είπε, λοιπόν, ο Άνθιμος στον Άγιο Παντελεήμονα Πανοράματος:...
“Τι την θέλουμε την Ισλαμική Τέχνη; Με ποια εκθέματα; Θα τα φέρουν από αλλού για να δείξουν ότι είναι από τη Μακεδονία; Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών δεν μπορεί να συνυπάρξει με τη Θεολογική Σχολή. Τι δουλειά έχουμε εμείς με το Ισλάμ;”. 

Επιπροσθέτως, ο Άνθιμος αναφέρθηκε στην επικείμενη κατάργηση των ελληνικών και ορθόδοξων κοινοτήτων της Αλβανίας.“Παντού πάνε να μας διώξουν, ε όχι να τους φέρουμε και μέσα στο σπίτι μας”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Σκοπιανό και στη στάση της φράου Μέρκελ!
Έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής, για να μην κοροϊδεύει το πλήρωμα της Εκκλησίας και την κοινωνία ολόκληρη ο σαμαροβενιζελόφρων μητροπολίτης Άνθιμος:  

1ον) Ήταν αυτός που προεκλογικά χαριεντιζόταν δημοσίως με τον Μπουτάρογλου (χειραγωγώντας τους χριστιανούς να τον ψηφίσουν…) ή κάποιος… σωσίας του; Και εφόσον ήταν αυτός (και όχι κάποιος… σωσίας του), μη μας πει ότι δεν ήξερε τις αντεθνικές θέσεις του εκλεκτού του, γιατί για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Μπουτάρογλου, αλλά όχι ότι κρύβει τις θέσεις και τις απόψεις του…

2ον) Ο μητροπολίτης Άνθιμος ήταν μεταξύ των –ευτυχώς ελαχίστων- μητροπολιτών που έκαναν απρόκλητη επίθεση στο μόνο κόμμα εν Ελλάδι που υπερασπίζεται με πάθος την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Τώρα, λοιπόν, δε δικαιούται να ομιλεί για εθνικά θέματα και τέτοια… Διότι δεν πείθει κανέναν πλέον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών