Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014

ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ» ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ, ΟΙ «ΔΕΚΑΔΕΣ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ…

10435660_589853701118789_1391729933590263518_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Τα περισσότερα ΜΜΕ δεν είπαν κουβέντα για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση τιμής και μνήμης στις Θερμοπύλες. Προφανώς, τρόμαξαν από το πλήθος και το πάθος και προτίμησαν να κάνουν το… κορόιδο. Κάποιοι άλλοι, όμως, πολύ θρασείς, αναφέρθηκαν στη συγκέντρωση ψευδόμενοι ασυστόλως και διαστρεβλώνοντας ότι ήταν δυνατόν να διαστρεβλωθεί. Όπως για παράδειγμα το «Πρώτο Ψέμα» του «κομιστή» του μαύρου χρήματος (και πρώην κνίτη…) Θέμου, που είδε «Υπερθέαμα ναζιστικού τύπου της ΧΑ στις Θερμοπύλες». Ιδού και το περιεχόμενο της «είδησης»:
«Μία γραφική συγκέντρωση με.....
πυρσούς και σημαίες πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στις Θερμοπύλες για να…  τιμήσουν τους 300 του Λεωνίδα. 
Στο φετινό «υπερθέαμα» ναζιστικού τύπου δεκάδες χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν και απέδωσαν «τιμές» στους 300 Λακεδαιμόνιους και στους 700 Θεσπιείς, αλλά και στους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Ηράκλειο.
Υψώνοντας πυρσούς, φορώντας μπλούζες και κρατώντας σημαίες της ΧΑ, οι συμμετέχοντες ανέγνωσαν το ποίημα του Καβάφη «Θερμοπύλες», τονίζοντας ότι το παράδειγμα των Σπαρτιάτων εμπνέει τους σημερινούς Χρυσαυγίτες για συνέχιση του Εθνικού Αγώνα.
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου εκφώνησε το μήνυμα του αρχηγού της ΧΑ από τις φυλακές Κορυδαλλού. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες άκουσαν και ηχογραφημένο μήνυμα του Μιχαλολιάκου, ενώ κατέθεσαν και στεφάνι στο Μνημείο των Θερμοπυλών. Το… σόου έληξε με  όλους τους χρυσαυγίτες να στέκονται προσοχή και να ψέλνουν μαζί τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της ΧΑ
».
Παρατήρηση 1η: Τι να κάνουμε; Το ομολογούμε, είμαστε… γραφικοί γιατί κρατάμε πυρσούς και σημαίες κι όχι βαλίτσες με μαύρο χρήμα!
Παρατήρηση 2η: Δεκάδες; Πόσες δεκάδες; Να πούμε 70-80 νοματαίοι; Αχ Θέμο, μόνο τα εκατομμύρια ξέρεις να μετράς σωστά… Κατά τα άλλα, είσαι… μπουμπούνας!
Παρατήρηση 3η: Σόου είναι το τηλεοπτικό σκουπιδαριό με τις ξεκωλιάρες (συγνώμη για τη λέξη, αλλά δεν εύρισκα άλλη καλύτερη…) που παρουσιάζεις Θέμο «μας». Μην ξεχνιέσαι… Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου!
Παρατήρηση 4η: Το μαύρο χρήμα πολλοί αγάπησαν, τον κομιστή του ουδείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών