Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

Γέμισαν ασφυκτικά όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία δίνοντας το μήνυμα της Αντίστασης και του Αγώνα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: Εκατοντάδες Έλληνες κατέκλυσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία
Σάββατο 19 Ιουλίου 2014: Σε όλες τις Τ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το ιστορικό της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων που ενορχηστρώθηκε από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.
Τα γραφεία των Τ.Ο. ήταν κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας, αλλά και από ανθρώπους που πλέον έκαναν την επιλογή τους και περνάνε οριστικά στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Άνθρωποι που προτίμησαν να .....
συμπαρασταθούν και να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, αντί να βρίσκονται στις παραλίες. Άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τον ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Σε όλες τις ομιλίες καταδείχθηκε με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων πως ακόμη και τούτη την στιγμή, ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές μας ευρίσκονται αδίκως και παρανόμως στην φυλακή, διωκόμενοι ΟΧΙ για τυχόν ποινικά αδικήματα αλλά ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για τις ΙΔΕΕΣ τους! Νομίζουν οι υποτακτικοί των τοκογλύφων ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.  
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΣΤΕΣ, ως απάντηση στην σκευωρία, στις πολιτικές διώξεις και στην τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά τον πολιτικό μας αγώνα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Οι εκδηλώσεις στις κατά τόπους Τ.Ο.:
Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Ομιλία αναπληρωτή γραμματέα Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Γραικού Φώτη:

Ομιλία βουλευτή Β' Θεσσσαλονίκης, συναγωνιστή Ζησιμόπουλου Πολύβιου:

Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας: Ομιλία μέλους του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαου:

Τ.Ο. Στρυμωνικού Κόλπου: Ομιλία βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Ζησιμόπουλου Πολύβιου:

Τ.Ο. Σερρών: Ομιλία γραμματέα Ν.Ε. Σερρών, συναγωνιστή Σιώη Νικήτα:

Τ.Ο. Κιλκίς: Ομιλία συναγωνιστή Ισχνόπουλου Γεώργιου:

Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας: Ομιλία γραμματέων Ν.Ε. Πέλλας και Ημαθίας, συναγωνιστών Σαχινίδη Ιωάννη και Τσιούλη Βασίλειου:

Το Σάββατο 19/07/2014 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο.Πέλλας-Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Κάτω η χούντα Σαμαρά-Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή». Τον λόγο πρώτος έλαβε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην καθαρά πολιτικής σκοπιμότητας σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον του Κινήματος μας. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία που αποδεικνύουν την προαποφασισμένη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων Συναγωνιστών, υπό τον φόβο της απήχησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις καρδιές του Ελληνικού Λαού. Επισήμανε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν υποκύπτουν στον εκφοβισμό της μνημονιακής χούντας και ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Τ.Ο. Πιερίας: Ομιλία γραμματέα Ν.Ε. Πιερίας, συναγωνιστή Παπαδημητρίου Γεώργιου:

Ομιλία την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και στην Τ.Ο. Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.
Εκδήλωση από την Τ.Ο. Ζακύνθου
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7 στα γραφεία μας στη Ζάκυνθο, η εκδήλωση συμπαράστασης στους αδίκως, παρανόμως και αντισυνταγματικώς προφυλακισμένους, τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, βουλευτές και μέλη του Κινήματός μας. Ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους ότι η άθλια πολιτική σκευωρία, η δίωξη του φρονήματος, το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά αντιθέτως, μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και μας κάνει να θέλουμε να αγωνιστούμε ακόμη πιο σκληρά για την Πατρίδα μας, για Ελευθερία, Αξιοκρατία και την αποκατάσταση της αδικίας. 'Ολοι οι σκευωροί θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Τ.Ο. Καλαμάτας
Υποστηρικτές αλλά και μέλη ανταποκρίθηκαν δηλώνοντας παρών σε ένα ακόμα κάλεσμα του κινήματος μας, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ζωντανή και συνεχίζει με το ίδιο πάθος και θέληση τον τίμιο και νόμιμο πολιτικό αγώνα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τις προφητικές ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου και εν συνεχεία το χρονικό των παράνομων και αντισυνταγματικών συλλήψεων των συναγωνιστών, βουλευτών και του Αρχηγού. Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος τόνισε ότι η παρουσία όλων στην εκδήλωση αυτή είναι ένα ισχυρό χαστούκι στο σύστημα και κυρίως σε όσους ονειρεύονται την διάλυση του κινήματος μας. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη σκευωρία εναντίων του κινήματος μας  ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για όλα τα στοιχεία που ξεκάθαρα αποδεικνύουν ότι οι διώξεις είναι καθαρά πολιτικές και καθόλου ποινικές!

Επίσης ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις ομολογίες πολιτικών/νομικών προσώπων που οι ίδιοι μιλάνε τόσο για τα πραγματικά κίνητρα των διώξεων της Χρυσής Αυγής όσο και για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τα ανάλογα βίντεο ντοκουμέντα. Κλείνοντας την ομιλία του επισήμανε ότι, όσο και να προσπαθούν να διαλύσουν την Χρυσή Αυγή με συκοφαντίες λασπολογίες και άλλους γνωστούς πλέον ύπουλους τρόπους δεν θα τα καταφέρουν. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον ιερό και τίμιο πολιτικό της αγώνα και δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Πιστοί στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, στην ιδεολογία μας και στην πατρίδα μας συνεχίζουμε να κρατάμε άσβεστη την φλόγα του Ελληνισμού, αυτή την φλόγα που κάποιοι θέλουν να σβήσουν για πάντα και για αυτό διώκουν τη Χρυσή Αυγή. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ο οποίος ανάγνωσε την επιστολή των Ευρωβουλευτών μας.
Η Τ.Ο. Λαμίας μαζί με τον πυρήνα Λοκρίδας, το Σάββατο 19/7, πραγματοποίησαν ομιλία στα γραφεία της Αταλάντης, για τις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Πρώτος που αναφέρθηκε στις εν λόγω διώξεις, ήταν ο επικεφαλής του πυρήνα Λοκρίδας, συναγωνιστής Θ.Πάνος.

Το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γ.Κοκουγιάννης που αναφέρθηκε στη σημασία της διατήρησης της αγωνιστικής εγρήγορσης απ' όλους ανεξαιρέτως. Ο συναγωνιστής Α.Γκλέτσος τόνισε ότι όσο περισσότερο μας πολεμούν, τόσο ατσαλώνουν τη θέλησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών