Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

Ο αρχιΣιωνιστής Δαϋιδ Χάρρις και κολλητός του Σαμαρά επικροτεί τη σφαγή παιδιών και αμάχων στη Γάζα από τους εβραίους!


Ο κολλητός του Σαμαρά, Δαυίδ Χάρις, χειροκροτεί την γενοκτονία αμάχων Παλαιστινίων στην Γάζα

Προ ημερών είχαμε αναφερθεί σε άρθρο του διευθυντή της AJC και εντολέα της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, Δαυίδ Χάρις, σχετικά με τις σφαγές αμάχων από τους Ισραηλινούς στην Λωρίδα της Γάζας. Τότε ο Δαυίδ Χάρις προσπαθούσε να εξισώσεις τους θύτες με τα θύματα, χρησιμοποιώντας μία εξαιρετικώς «περίεργη» λογική που μεμφόταν τους Παλαιστινίους επειδή πέφτουν πάνω στα πυρά των Ισραηλινών.
Τώρα συνεχίζει τον παραλογισμό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ελαφρύνει την θέση του Ισραήλ, που δέχεται την παγκόσμια κατακραυγή για τις ωμότητες που λαμβάνουν χώρα στην Παλαιστίνη. Σε νέο άρθρο του στην ιστοσελίδα της AJC επιχειρεί μία......
ιστορική αναδρομή στην διαμάχη των ισραηλινών με τους Παλαιστινίους, στην προσπάθεια του να ρίξει το φταίξιμο στους Παλαιστινίους. Σύμφωνα με την λογική του οι Παλαιστίνιοι φταίνε επειδή έσπασε η εκεχειρία του 2005. Όσο και αν ακούγεται απίστευτο αυτό ακριβώς λέει ο Δαυίδ Χάρις, κάνοντας νύξη βεβαίως και τις ρουκέτες που δέχεται το Ισραήλ από τα Παλαιστινιακά εδάφη.
Θα μπορούσε να απαντήσει κανείς στην λογική του Δαυίδ Χάρις, ο οποίος με άκρατο «ανθρωπισμό» διέταξε την φυλάκιση αθώων ανθρώπων από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, λέγοντας του για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ και για τους συνεχόμενους εποικισμούς που οδήγησαν στην σκλαβιά εκατομμύρια Παλαιστινίων.
Θα μπορούσε κανείς επίσης να πει στον Δαυίδ Χάρις ότι είναι εντελώς άστοχο το παράδειγμα του με «μία γειτονιά των ΗΠΑ που πετά ρουκέτες στις διπλανές γειτονιές», γιατί ουδεμία «γειτονιά των ΗΠΑ» έχει τους κατοίκους της να ζουν σε άθλιες συνθήκες εξαιτίας των «διπλανών γειτονιών».

Όμως όλα αυτά είναι μάλλον περιττά. Οι εικόνες από τα παιδάκια που σκοτώθηκαν στην παραλία από ισραηλινές οβίδες είναι μάλλον αρκετές για να αποδείξουν το ψέμα του Δαυίδ Χάρις, αλλά και τους ιδιοτελείς σκοπούς που κρύβονται πίσω από αυτά τα ψέματα. Επίσης ο απολογισμός των νεκρών από τις ισραηλινές επιχειρήσεις δείχνουν ότι μάλλον η Παλαιστίνη είναι που απειλείται από το Ισραήλ και όχι το αντίθετο. 500 προς 1 είναι η αναλογία, αν κάποιος δικαιούται να μιλά περί αναλογιών, όταν σκοτώνονται βρέφη από τις ισραηλινές θηριωδίες.
Είναι ενδεικτικό του ανδρός το γεγονός ότι προπαγανδίζει υπέρ των δολοφόνων πάνω από τους τάφους βρεφών. Αυτό αποδεικνύει το ψευδεπίγραφο του «ανθρωπισμού» του, αλλά και τα κίνητρα του για τις διαταγές του προς τον Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών