Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

“Ανεξάρτητη” δικαιοσύνη: Αναβολή στη δίκη Μπαρμπαρούση για τα συμβάντα στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου μέχρι να βρεθούν ψευδομάρτυρες! ΒΙΝΤΕΟ

Μια πρωτοφανή απόφαση έλαβε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση των συμβάντων στην Λαϊκή αγορά Μεσολογγίου (Αύγουστος 2012) με κατηγορούμενους τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστή Κώστα Μπαρμπαρούση, τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Μεσολογγίου, Συναγωνιστή Δημήτρη Μακρή και άλλα 9 άτομα.

Μετά από μια επίπονη και εξαντλητική διαδικασία 6 ωρών όλοι οι μάρτυρες που εξετάστηκαν αθώωσαν τους κατηγορουμένους, καθώς δεν αναγνώρισαν σε κανένα πρόσωπο καμία παράνομη πράξη.

Αυτό όμως δεν άρεσε στην Εισαγγελέα, η οποία...
πρότεινε να αναβληθεί η δίκη μέχρι να βρεθούν μάρτυρες και στοιχεία! Τελικά η έδρα, ύστερα από σύσκεψη, έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως και η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση, αφού από την στιγμή που δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο ή μαρτυρική κατάθεση εναντίον των κατηγορουμένων και ενώ και οι 11 συνήγοροι ζήτησαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να βγει σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου όπως προβλέπεται, τελικά η δίκη αναβλήθηκε!

Μήπως αναζητούνται ψευδομάρτυρες; Ποια νέα στοιχεία και ποιοι καινούριοι μάρτυρες θα προσέλθουν στις 14 Νοεμβρίου μετά από δύο χρόνια από τα συμβάντα στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου; Τι θα αλλάξει; Τίποτε απολύτως!

Απλώς η "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη δεν θέλει στην παρούσα φάση να λάβει μια αθωωτική για την Χρυσή Αυγή απόφαση, ώστε να μην επηρεαστούν κι άλλοι δικαστές, όπως έγινε πρόσφατα με το δικαστήριο ενάντια στους συκοφάντες του "Έθνους".

ΥΓ. Το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ανήγγειλε την απόφαση για αναβολή της δίκης, πριν το ανακοινώσουν οι δικαστές!


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Είδες τι κάνουν τα Α ΝΑ Δ Ρ Ο Μ Ι Κ Α και οι Αυξύσεις στη ανεξάρτητη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών