Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ MISTERTSIPRA

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό: Επίσημη πρόσκληση για τον τελικό του Μουντιάλ από την πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, έλαβε ο… misterTsipras. Ωστόσο, όπως μας ενημερώνει καθεστωτικό παπαγαλάκι: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως σκέφτεται να μην ταξιδέψει στη Βραζιλία, εξαιτίας των διαδηλώσεων στις οποίες χύθηκε αίμα για τα υπέρμετρα ποσά που δαπανήθηκαν για τη διοργάνωση του Μουντιάλ».

Από πού κι ως που εκλήθη ο misterTsipras στη Βραζιλία, από την πρόεδρο της χώρας που δε διστάζει να χύσει το αίμα του λαού της και να πετάει δισεκατομμύρια στο μουντιάλ, ενώ ο λαός της υποφέρει; Που τον ξέρει; Πριν από ενάμιση χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2012, ο βαθύτατα υποκριτής αμερικανοκομμουνιστάκος είχε...
επισκεφθεί την Βραζιλία και πέτυχε (κατόπιν αιτήματός του…) να συναντηθεί με την ομοϊδεάτισσά του Ρούσεφ, ενώ τα εγχώρια παπαγαλάκια του παρουσίαζαν εδώ στην Ελλάδα τη συνάντηση αυτή, περίπου ως… εθνικό θρίαμβο. Και βέβαια, δεν παρέλειψε να συγχαρεί την αριστερή πρόεδρο της Βραζιλίας, για την… κοινωνική της πολιτική. Ιδού τα ρεζιλίκια του, που τώρα μας τα κρύβει:

«Συνάντηση Ντίλμα Ρούσεφ με Αλ. Τσίπρα

Με την πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, συναντήθηκε την Τετάρτη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ολοκληρώνοντας έτσι τις επαφές του στην πρωτεύουσα Μπραζίλια και την επίσκεψη στη χώρα. Αν και ο κ. Τσίπρας είχε σημαντικές επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες στη Βραζιλία, μεταξύ άλλων με τους υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας, η συνάντηση με την πρόεδρο, την οποία είχε ζητήσει επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέμεινε σε εκκρεμότητα όλο το διάστημα της επίσκεψης και «έκλεισε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, κύριο αντικείμενο της συζήτησης με την κ. Ρούσεφ ήταν η οικονομική κρίση και ο κίνδυνος επέκτασης της ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία το 2013. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων σε σχέση με τις αιτίες της κρίσης. Στη διάρκεια της συνάντησης, που κράτησε 75 λεπτά, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε την πρόεδρο Ρούσεφ για την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση που επιδεικνύει προς την Ελλάδα η Βραζιλία σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Σε πολιτικό επίπεδο, εξήρε το έργο της κυβέρνησής της για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και την αναδιανομή του πλούτου με πολιτικές ανάπτυξης».

(ΥΓ): Συμπέρασμα: τα διεθνή πρότυπα των συριζαίων στάζουν αίμα και κοινωνική αδικία. Τυχαίο; Δε νομίζω! Και βάσει της αρχής «δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύει να μας κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν και όταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών