Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ 180 ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

1661
Θυμάστε την περίπτωση του βουλευτή Φθιώτιδος (της ΝΔ) Σταυρογιάννη, που εσχάτως ήταν ανεξάρτητος; Αυτού που εξελέγη τον Μάιο δήμαρχος Λαμίας, αλλά απειλούσε ότι δε θα παραιτηθεί από βουλευτής την 1η Σεπτεμβρίου που θα ορκιστεί δήμαρχος, κι ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για να κρατήσει και τις δύο ιδιότητες (δημάρχου και βουλευτή); Βεβαίως, ήταν δεδομένο ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και όσες προσφυγές και να έκανε ο λεγάμενος δεν είχε καμία ελπίδα να το άρει, αλλά μέχρι που να εκδικαζόταν η προσφυγή του θα παρέμενε βουλευτής κι έτσι θα μπορούσε να «διαπραγματευτεί» την ψήφο του για τον πρόεδρο της δημοκρατίας (τους…). Ε, λοιπόν, όπως μας πληροφορεί ο Βηματοδότης, η υπόθεση «τακτοποιήθηκε»:
«Η παραίτηση του Σταυρογιάννη
Από το «δεν παραιτούμαι από βουλευτής επειδή εξελέγην δήμαρχος» και από το «δεν υπάρχει ασυμβίβαστο βουλευτή και δημάρχου», ο ανεξάρτητος δήμαρχος Λαμίας Ν. Σταυρογιάννης αποφάσισε να ....
αναλάβει κανονικά τα καθήκοντα του δημάρχου την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδοντας την έδρα στη ΝΔ. Τι μεσολάβησε; Ενώ είχε βάλει λυτούς και δεμένους (διάβαζε συνταγματολόγους) να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο βουλευτή – δημάρχου, παρέλειψε να εξετάσει εάν υπάρχει ασυμβίβαστο δημάρχου με το βουλευτικό αξίωμα. Και εκεί όντως υπάρχει. Έτσι όλη η φασαρία που προκάλεσε έγινε για το τίποτα και επιπλέον υποχρεούται να παραδώσει την έδρα του στη ΝΔ (που με τίποτα δεν ήθελε) αυξάνοντας την κοινοβουλευτική της δύναμη κατά έναν».
Άρα, η πλειοψηφία των προθύμων θα αριθμεί 155 από 1ης Σεπτεμβρίου… Όμως, σου λείπουνε 25 Αντωνάκη, γι’ αυτό… ξηλώσου!
(ΥΓ): Να ρωτήσουμε άραγε πως «τακτοποιήθηκε» το θέμα, ή λέτε να θεωρηθούμε πολύ… αφελείς;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών