Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

ΧΟΥΝΤΑ: Απαγόρευσε και την διανομή φυλλαδίων ο Σαμαράς - Μαζικές προσαγωγές Χρυσαυγιτών άνευ λόγου στο Μετρό Ακροπόλεως - ΤΩΡΑ συγκεντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ


Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τώρα στην ΓΑΔΑ να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις της Χούντας Σαμαρά!

100 συναγωνιστές μετέβησαν λεπτά στο Μετρό Ακροπόλεως, προκειμένου να διανείμουν φυλλάδια στους περαστικούς. Ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις... απέκλεισαν τον χώρο, απαγορεύοντας ουσιαστικά τη νόμιμη πολιτική δράση του κόμματός μας.

Οι περαστικοί και οι τουρίστες είδαν άνευ λόγου και αιτίας να μαζεύονται διμοιρίες των ΜΑΤ και να αποκλείουν τον χώρο, περικυκλώνοντας τους Συναγωνιστές και ακολούθως προχώρησαν σε μαζικές προσαγωγές, προκειμένου να απαγορεύσουν την πολιτική μας δράση.

Από ό,τι φαίνεται ο Σαμαράς έχει ενεργοποιήσει απαγόρευση της συναθροίσεως και της πολιτικής δράσεως, μεταφέροντας μας σε… άλλες εποχές.

Θυμίζουμε ότι σε άλλη περίπτωση οι κομμουνιστές είχαν αφεθεί μέχρι και πανό στην Ακρόπολη να κρεμάσουν.

Η πολιτική δίωξη που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι συνεχιζόμενη, καθώς η Χούντα Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό!

1 σχόλιο:

  1. Ξέρουν ότι δεν στέκει τίποτε στο δικαστικό θέμα και το τραβάνε απο τα μαλλιά μπάς και γίνει καμιά φασαρία για να έχουν αφορμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών