Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

Defencenet.gr: "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

xrysi-aygi__article

Μείζον πολιτικό ζήτημα ανακύπτει μετά την ενέργεια της κυβέρνησης να δώσει εντολή στην ΕΛΑΣ να συλλάβει απλούς πολίτες οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο μετρό Ακροπόλεως!
Η ενέργεια έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση κουκουλοφόρων παρακρατικών κατά πολιτών που επίσης μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου στο Μαρούσι και πλέον φαίνεται ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός οργανωμένου σχεδίου, για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν, όχι μόνο όσοι δίνουν αυτές τις Απίστευτες σταλινικές εντολές, αλλά και όσοι τις εκτελούν.
Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος, πλην Ουκρανίας, θα.......
συλλαμβάνονταν αυτή την στιγμή πολίτες που μοιράζουν φυλλάδια με αντικυβερνητικό περιεχόμενο;
Η συγκεκριμένη ενέργεια επιβεβαιώνει όσους θεωρούσαν ότι μετά τις συλλήψεις των βουλευτών και των στελεχών θα έρχονταν οι συλλήψεις των απλώς πολιτών.
Πώς θα συλλάβουν όλους τους ψηφοφόρους του τρίτου πολιτικού κόμματος; Για μια τέτοια υποκινούμενη από ξένα κέντρα κυβέρνηση όλα είναι δυνατά…
Το σκηνικό-όνειδος για του δημοκρατικούς θεσμούς εκτυλίχθηκε όταν ξαφνικά οι πολίτες που μοίραζαν τα φυλλάδια στο μετρό της Ακρόπολης περικυκλώθηκαν από δεκάδες πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι τους πέρασαν χειροπέδες, τους έβαλαν στις κλούβες και τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ!
Να απαντήσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας βάση ποίου νόμου έγινε αυτή η προσαγωγή και γιατί δεν συμβαίνει αυτό,όταν μοιράζουν φυλλάδια μέλη του κόμματός του της ΝΔ, ή του συγκυβερνώντος κόμματος του ΠΑΣΟΚ, ή του ΚΚΕ; 
Υποτίθεται ότι σε μια δημοκρατία τα δικαιώματα του συνέρχεσθαι, του ομιλείν ελευθέρως, αλλά και της πολιτική δραστηριότητας ενός εκλεγμένου στη Βουλή κόμματος, είναι αυτονόητα και κατοχυρωμένα.
Προφανώς στην ζωή τα χειρότερα γίνονται όταν θεωρούνται τα πράγματα αυτονόητα,γιατί τότε πιάνονται όλοι κυριολεκτικά στο “ύπνο”, και αδυνατούν να αντιδράσουν.
Λίγο αργότερα οι βουλευτές, Ηλίας Παναγιώταρος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτήδειος και Ελ. Συναδινός μαζί με τους νομικούς και στελέχη του κόμματος πήγαν στην ΓΑΔΑ αλλά με εντολή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ δεν επιτράπηκε να δουν κανέναν από τους προσαχθέντες.
Το κόμμα καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει την απίστευτη ενέργεια της ΕΛΑΣ, κατ’εντολήν φυσικά της κυβέρνησης και το ερώτημα είναι πώς θα απαντηθούν κατάλληλα αυτές οι ενέργειες…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών